2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام من در نهایت با خالقی عمل کردم  تو مطب سه بار رفتم و بیشترشون تمیز و کوچیک بودن  واس ...

مبارکه 

حتما از روند جراحیت برامون توضیح بده

امیدوارم بینی فوق العاده ای داشته باشی

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سال های قبل بودن کسایی که با دکتر نادریان عمل کردد ولی خب من خودمکسی بودک که جز اتخابم بود ولی پشیمو ...

من تو اینستا با ده نفر که با دکتر نادریان عمل کردن صحبت کردم.همشون گفتن شک نکن و دکتر خوبیه. بعد با دو نفر ناراضی هم حرف زدم گفتن بینی ما اصلا تغییر نکرده.ولی مشکل تنفسی نداشتن‌. بعد همه راضی ها می گفتن کل تهرانو گشتن.خب اکثرا هم هزینه براشون مهم نبوده.گفتن ما همه جارو گشتیم.دکتر نادریان ناراضی داره.ولی همه دکترا ناراضی دارن.باز این دکتر قابل اعتمادتره.منم موندم بخدا به کی اعتماد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو اینستا با ده نفر که با دکتر نادریان عمل کردن صحبت کردم.همشون گفتن شک نکن و دکتر خوبیه. بعد با ...

ببین منم ناراضی هایی که دیدم قوز استخونی بود که رو بینی هاشون دراومده بود

یا از فرمش ناراضی بودن

کلا اگه دلت با یه دکتره به نظرم عمل کن

چون هیچ دکتری بدون ناراضی نیست

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
شما مظ٫طب دکتر نادریان رفتین؟ من دارم در موردش تحقیق می کنم

نه 

نادریانو شنیده بودم گوشتی قبول نمی کنه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
مبارکه  حتما از روند جراحیت برامون توضیح بده امیدوارم بینی فوق العاده ای داشته باشی

مرسی

خیلی گلوم زخم و میسوزه از دماغمم مدام خون ابه میاد 

خود عمل راحت بعدش خیلی سخت 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

سلام

من حدودا ۶ ماه از عملم میگذره و همچنان بخیه هام نیفتاده

تازگیا باعث گرفتگی بینیم میشه و اشغال لا به لاش گیر میکنه

وقتی هم با موچین میخام تمیز کنم میخوره بهشون درد میاد😕

سر ۴ ماه هم که رفتم پیش دکتر گفت میفته میفته نگران نباش

شد ۶ ماه که!!!

مرسی خیلی گلوم زخم و میسوزه از دماغمم مدام خون ابه میاد  خود عمل راحت بعدش خیلی سخت

من که هنو عمل نکردم ولی دیدم کسایی که عمل کردند مثل شما بودن

ایشالا زودتر این دوران سخت بگذره

من که هنو عمل نکردم ولی دیدم کسایی که عمل کردند مثل شما بودن ایشالا زودتر این دوران سخت بگذره

مرسی ❤❤❤❤

سلام من حدودا ۶ ماه از عملم میگذره و همچنان بخیه هام نیفتاده تازگیا باعث گرفتگی بینیم میشه و اشغال ...

عزیزم بخیه ها بعد  سه هفته تا یکماه کاملا بسته میشن

دیگه الان که شده شش ماه.با موچین همشو بکش بیرون.اتفاقی هم نمیفته

عزیزم بخیه ها بعد  سه هفته تا یکماه کاملا بسته میشن دیگه الان که شده شش ماه.با موچین همشو بکش ...

دلشو ندارم😣😣

زنگ بزنم ببینم دکتر عین خیالش میاد یا نه

سر ۴ ماه که رفتم گفتم برا بخیه اومدم

انگار نه انگار😒

دلشو ندارم😣😣 زنگ بزنم ببینم دکتر عین خیالش میاد یا نه سر ۴ ماه که رفتم گفتم برا بخیه اومدم انگا ...

ببین پوست داخل کنار بخیه هات که کاملا بسته شده و نخ بخیه کاملا جذب شده دیگه خون نمیاد.شش ماااهه پورژه خط۷مترو تهرانه مگه😳😳

من بعد دو هفته ازجراحی خودم همشو کشیدم چون کاملا پوست جوش خورده بود

نترس😃

سلام ببخشید دکتر ترمیم بینی ک عالی باشه و قیمتشم پایین میشه لطفا معرفی کنید توروخدا دکترش خوب باشه خواهش میکنم چون تو عمل اول خیلی زجرکشیدیم واقعا هزینه ی عمل اول از درد مجبوری و اذییت شدن

سلام ببخشید دکتر ترمیم بینی ک عالی باشه و قیمتشم پایین میشه لطفا معرفی کنید توروخدا دکترش خوب باشه خ ...

عزیزم برای ترمیم دنبال دکتر ارزون نباش دکتر خوب و مطمئن پیدا کن هزینه اش هر چقدر شد،ترمیم اگه خوب نباشه دیگه می خوای برا بار سوم عمل کنی؟؟؟ریسکش بالا می ره

2810