سلام ، صبحتون بخیر
میخواستم بعنوان کسی که توی این حوزه فعالیت میکنه و یه چیزایی یاد گرفته یه چیزی رو بهتون بگم بچه ها ، اخیرا یه چیزی باب شده که طرف 4 تا اموزش از هوش مصنوعی میذاره بعد میگه من یه دوره رایگان دارم که بعدش میگه من یه دوره دارم صفر تا صد هوش مصنوعی با قیمت 3 و نیم میلیون یا 4 که حتی من یه چنل هم دارم که داخلش اگهی میذارم ، پروژه های دلاری که هزینه دوره تون در میاد ،
تا دیشب همه چی اکی بود ، چون من دوره های با پشتیبانی درست و حسابی هم دیده بودم ولی یکی از همینا برام عجیب بود که چرا هر 2 هفته یکبار هی داره محتوای یکسان میذاره برخلاف بقیه که مثلا میگه ظرفیت دوره 50 تا و بعدش دیگه اصلا هیچ جوره ثبت نام نکرد ،
خلاصه که طرف طلاهاشو فروخت که توی دوره ثبت نام کنه و به این امید که با پروژه های دلاری توی چنلش هزینه هاش برگشت بخوره ، اما یه پکیج فروش بیشتر نبود که تنها کسی که سود میکنه خودشه. پروژه گرفتن به این راحتی نیست که تبلیغشو میکنن ،
من به شما هزینه هاشو میگم برین خودتون تحقیق کنید .
انجام پروژه ها با هوش مصنوعی نیازمنده اینه که شما اکانت بخری و اکانت رایگان خیلی اذیت کننده هست چون ساخت یه کلیپ 5 ثانیه ای 2 ساعت طول میشکه و حتی اگه 20 تا جیمیل هم داشته باشی یه جایی خود همون هوش مصنوعی که یه زمانی خدماتش عالی بود دیگه بهت خدمات رایگان درست نمیده ولی هزینه ها
اکانت چت جی پی تی حدود 1.400
اکانت رانوی حداقل 500
اکانت لوما 800
اون یکی ها هم همین قدر کمتر یا بیشتر ، حالا بازم این اکیه مهارت بعدی مهارت مذاکره است که باید روتون بشه و طرف رو قانع کنید که بتونید بهش این خدمات رو بدین ، چه اینکه برین مغازه طرف یا حتی تماس تلفنی بگیرین و پر رو باشین مثل اینا که گل میفروشن تو ترافیک همونطوری. یه سری چیزا هم تبلیغ دروغینه ، کلیپ درست کرده که لوگو میخواد مثلا 5 میلیون هزینه اش هست ، توی سایت های فریلنسری داخلی اینقدر فریلسنر هستن که همونو برای طرف اگهی میدن که ما همینو برات مثلا با قیمت خیلی کمتر میزنیم ، بعد تازه تو این سایت های فریلنرسی داخلی شما باید پول یه پلن رو به همین سایته بدین که بهتون خدمات اضافه تری رو بده .
توی فیس بوک خارجی من فعالیت داشتم برای گرفتن پروژه ، هندی پاکستانی ها هستن که هیچ ، عکس پروف طرف خیلی با کلاسهه و مثلا مدیر خودشو جا میزنه یا مدیر منابع انسانی ، پیش پرداخت نمیدن میگن شرکت ما معتبره ولی پروژه رو که بهش دادی بلاکت میکنه ،
فقط خواستم اگه وارد این حوزه میشین بدونید که هزینه هاش چطوره و تنها خرید دوره کافی نیست و هزینه ها و مهارت های بعدیشو بدونید.