2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست
عزیزم همه اولش اینجورین. کم کم عادت میکنی به چهره جدید.  دکترت کی بوده؟ فانتزی عمل کردی یا طبی ...

علیرضا توکلی

نیمه فانتزی میخوره بیشتر 

از نیم رخ قوسشو دوس دارم از تمام رخ یه طوریه قیافم میترسم واقعا میگم ای کاش عمل نمیکردم همون بینی تحمل میکردم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

بيني بعد از چند ماه نوكش پايين تر مياد.همينطوري نميموني كه

اولش اينطوريه

دوستمن كاملا بينيش خوكي شده برد.تا سه ماه افتضاح بود و بعدش نوك بينيش افتاد و پايين اومد و طبيعي شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من بعد یک سال که از عملم میگذره با دکتر احمدی خواستم بگم که من به شدت راضی ام و ایشون عا ...

سلام عزیزم چه خوب کردی اومدی از خودت خبر بدی.

کاش عکسم بذاری از چند جهت ببینیم بینیتو و حجت را بر ما تمام کنی 😊😊😊😊

مطب گردی 
والا از بس همه بینی قشنگ هستن ، آدم تو اجتماع با بینی غیر زیبا تو ذوق میزنه ، میشه یه خلاصه از اطلاع ...

عزیزم به این فکر کن که ممکن دوسال دیگه این مد باشه که صورت هرچی دست نخورده تر باشه جذابیتش بیشتره(که البته الانم همین روند شکل گرفته هر کی با هر بینی که هست به طبیعی بودنش مینازه)
اصلا برای همرنگ جماعت شدن کاری نکن، اگر خودت مشکل داری با بینیت یه چیز دیگه س ولی بخاطر نگاه و حرف مردم هیچ کاری نکن چون اگر خدای نکرده اتفاقی بی افته یا ناراضی باشی نه هیچ کس متوجه میشه و اگرم متوجه بشن اهمیتی براشون نداره
عزیزم چکیده ی خیلی کوچیکشو بهت گفتم و از همه مهمتر اینکه بینی که عمل میشه به خاطر عطسه- فین کردن- دست خوردن و ضربه های کوچیک متعارف و حتا قرار گرفتن صورت روی بالشت همیشه در معرض تغییره...
این ینی اینکه این بینی بعد از عمل تا همیشه دیگه ساختمان محکمی نخواهد داشت پس نمیشه رضایت همیشگی ازش داشت

سلام دوستان من بعد یک سال که از عملم میگذره با دکتر احمدی خواستم بگم که من به شدت راضی ام و ایشون عا ...

عزیزم منظورت غلامرضا احمدی که پاسدارنه مطبش؟
منم سال 94 رفتم پیشش برای عمل، یکی از دوستام پیشش عمل کرده بود و یه بینی خیلی طبیعی عالی داشت که اتفاقا دو سال هم از عملش میگذشت و راضی بود
به دکتر گفتم سینوزیت دارم  سی تی مو که دید گفت من عمل نمیکنم ، اول باید بری آندوسکوپی کنی بعد یه سال بیای عمل ! گفتم حین عمل انجام نمیدی گفت نه! گفتم کسی رو هم برای آندوسکوپی معرفی نمیکنی ؟ گفت نه! اون موقع خیلی ناراخت شدم و کلی خورد تو ذوقم ولی همون موقع هم ازش خوشم اومد که انقد راحت از یه نفر میگذره و احتمالا بحث سلامتی خیلی برای بهجو براش اهمیت داره سه سال بعد رفتم و با اکبری عمل کردمو گند زدم به بینیم  کاش همون موقع میرفتم دنبال انجام این عملا به شکل مجزا و با خوده احمدی عمل میکردم

نمیتونم اخه از قبل پهن تر شد  بینیم گوشتی بود نیم رخم محشر بود همه میگفتن انگار عمل کردی تمام ...

قطعا بخش عظیمیش باده! نگران نباش بادش میخابه
هرچی ناراحتی کنی روند دوران نقاهتت طولانی تر میشه، صبر داشته باش
و اینو از گوشه فکرات بیرون نبر که دیگه کاریه که شده فعلا باید صبر کرد و ازین به بعد و دید .....

اینم الان

عزیزم بینیت عالی شده ،چرا انقد کم طاقتی  
واقعا فکر میکنی به نسب قبل از عمل بینی جمع نشده؟؟؟
خیلی طبیعیه که اینهمه سال اون حجم قبلی برای چشمت اشنا باشه و الان این بینی جدید و فکر کنی به صورت نیاد!!
به نظر من که تا چن ماه دیگه بسیار راضی خواهی بود

عزیزم بینیت عالی شده ،چرا انقد کم طاقتی     واقعا فکر میکنی به نسب قبل از عمل بینی جمع ...

وای خدا از دهنت بشنوه 

الانم شوهرمو بقیه میگن خیلی خوبه تغییر کردی ولی من نمیدونم چرا حس بدی دارم حس میکنم دروغ میگن تو ذوغم نخوره

دوهفته دیگه وقت جراحی دارم دکترم گفت دوساله دیگه تامپون نمی زارم به جاش لوله می زار م که تنفسم راحتتره 

کسی تجربه اش رو داره؟؟؟؟ 

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
اینم الان

سلام 

من پیامخای قبلیتو خوندم که نوشته بودی سوراخای بینیت کوچیک بزرگه

راستش من الان 4 ماهه عمل کردم. مال منم کوچیک بزرگه سوراخاش منم سلفی میگیرم سکته میخوام کنم

ولی هر بار به دکترم میگم میگه یه سال صبر کن

بعید میدونم میزون شه

نمیدونم چیکار کنم

ولی عکسای شمارو نگاه نکردم خیلی خول بود

مشکلی نبود یا حداقل قابل مشاهده نبود

نگران نباش عزیزم. درست میشه انشالله

سلام  من پیامخای قبلیتو خوندم که نوشته بودی سوراخای بینیت کوچیک بزرگه راستش من الان 4 ماهه عم ...

ن دارم دیوونه میشم امروز رفتم چسب بزنم مرده میگفت درست میشه با دردسر اعصابم خورده راهم تا مطب دوره منشی جواب نمیده اعصابم داعونه نمیدونم چیکار کنم

سلام  من پیامخای قبلیتو خوندم که نوشته بودی سوراخای بینیت کوچیک بزرگه راستش من الان 4 ماهه عم ...

میشه عکس بزاری ببینم فرقشو

2810