نكات چسب زدن بيني:
1- اولين باري كه چسبو برميداريد و ميرويد جلوي آينه يكي از سختترين لحظات بعد از عمل هست... بيني باد داره سرش كوتاه و بالاست... چهرهتون جديد و غريبه است... نمك صورت از بين رفته... قيافه خوكي ميشه... ممكنه حالتون بد بشه!!!! ممكنه بغض كنيد!!!! ممكنه بخواهيد گريه كنيد!!!
ولي، وظيفه شما مديريت كردن تمام اين احوالات با كمك هوش هيجاني تون هست!
دوستاي گلم من همه اينا رو گفتم كه بدونيد تمام اين احساسات طبيعي هست. بايد بتونيد بر احساساتتون غلبه كنيد... بار اول خيلي سخت و پر استرس هست... لذا با امادگي كامل و دانستن اينكه قراره يه دماغ زشت و يه قيافه عجيب رو ملاقات كنيد برويد سمت آينه!!!
2- قبل از برداشتن چسب حتما دوش بگيريد، تا چسب روي صورتتان نرم شود و موقع باز كردن پوستتان كشيده نشود... (ميدانيد كه در حين عمل پوست رو از روي بيني بلند كرده اند و حالا پوست داره كم كم جذب ميشه و جوش ميخوره به بافت زيرين، پس نبايد شما باعث كشيده شدن و جدا شدن پوست از بخش زيرين اون بشيد... باز كردن چسب بايد به ارامي و بعد از خيس خوردن و نرم شدن چسب باشه تا براحتي از روي پوست بلند بشه!)
3- اولين بار كه ميخواهيد چسب رو بزنيد خيلي مبتدي و نا آشنا خواهيد بود، ممكنه نتونيد خيلي خوب چسب رو بزنيد! نگران نباشيد كم كم دستتون مياد چجوري و با چه فشاري چسب رو بزنيد (من الان ديگه چشم بسته چسب ميزنم در حد تيم ملي! )
4- نبايد هرروز چسب رو باز كنيد... بنا به دستور پزشك هر دو يا سه روز يكبار بعد از حمام چسب رو باز كنيد. دليل: دماغ شما كوچك شده و پوست در حال جمع شدن هست و همچنين پوست در حال جوش خوردن به بافت زيرين هست، پس زيادي هم باهاش ور بريد فرايند ترميم رو به تاخير يا دردسر خواهيد انداخت!
5- حتما از كسي بخواهيد كه كمكتان كند!!!!!!!!!!!
بچه ها بار اول خيلي حس آدم بد هست... حتما از كسي بخواهيد كه كنارتان باشد. من بار اول فشارم افتاد از ديدن دماغم و خواهرم برام انجام داد!
6- دستمال مرطوب مناسب نوزاد استفاده كنيد و به ارامي چربي و آلودگي روي پوست بيني رو پاك كنيد. بعضيا ميگن پنبه الكلي، ولي من پيشنهاد ميكنم از دستمال مرطوب نوزادان استفاده كنيد. چون پوست زير چسب بسيار حساس و آسيب پذير شده و اونچه براي نوزادان ساخته شده ضدحساسيت هست و مناسبه.
7- در فواصل ميان تعويض چسب، چسب نبايد خيس شود (جز وقتي كه قراره عوض بشه) پس يادتون باشه كه حتما صورت رو با دستمال مرطوب پاك كنيد و از شستن صورت اجتناب كنيد.
8- نبايد چسب رو خيلي محكم بزنيد چون باعث افت غضروف ميشه و شكل بيني رو خراب ميكنه... در حد متعادلي (نه خيلي سفت و نه خيلي شل) چسب بزنيد.. مخصوصا چسب يو شكل رو خيلي فشار ندهيد. (بچه ها من اوايل خيلي فشار ميدادم و شكل پره بيني ام داشت خطي ميشد!)
9- اگر احساس ميكنيد حين چسب زدن سوراخ هاي بيني تون داره خطي و فشرده ميشه از دوتا پنبه خيلي كوچيك در قسمت سر سوراخ استفاده كنيد... جوري كه راه نفس رو نبنده!
10- حتما از كرم ضد افتاب استفاده كنيد، بخصوص روي جاي بخيه ها كرم ضد افتاب بزنيد. (اين ربطي نداشت ولي يوهو يادم افتاد بگم! )
مثبت فكر كنيد، از فكر و خيال وسواس گونه دوري كنيد...
براي هم آرزوي خوشبختي و سلامتي داشته باشيد.
ارادتمند
شايلين