2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر بخاطر ورم کوچیک بزرگ میشن سوراخهای بینی  ولی بینی من از اولش هم سوراخاش یکی بود اینم بگم ...

واسه من پرهاش باز کرد خیلی تابلوعه از دورم مشخصه یکیش کوچیگه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

چقدر کم طاقتی دختر .....باورت میشه من نه نگاه اینه میکنم نه سلفی میگیزم .....فقط موقع شستشو بینیم نگاهش میکنم .......بعدم عکسای قبل عملمو میبینم و میگم چقدر خوب شده بینیم و خدا رو شکر میکنم بعدشم تا یکسال باید رو دور بیخیالی بگذرونی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

دختر خالم مشکل شمارو داشت بعد ۱ سال که ورم بینیش خوابید سوراخهای بینیش بهتر شد ولی زوم میکنی معلومه فرق دارن باهم

خدایا دوست دارم💚

من از چسپ زدن میترسم برای اولین بار راهم دوره نمیتونم برم مطب برا تعویض چسپ 

الان چهار روزه همون چسبه ...برنامه دارم با خودکار دور چسبمو علامت بزنم   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام دوستان من بعد یک سال که از عملم میگذره با دکتر احمدی خواستم بگم که من به شدت راضی ام و ایشون عا ...

سلام دخترآبی.مبارکت باشهههه❤❤❤منم چندنفر میشناسم با احمدی عمل کردن همشون راضین

من از چسپ زدن میترسم برای اولین بار راهم دوره نمیتونم برم مطب برا تعویض چسپ  الان چهار روزه هم ...

منم تا ۲۰ روز خواهرم میزد برام بعد الان دیگه خودم میزنم.این چسبو که برداشتی چسبارو از هم جدا کن بعد همون اندازه ها روببر و چسب بزن

چقدر کم طاقتی دختر .....باورت میشه من نه نگاه اینه میکنم نه سلفی میگیزم .....فقط موقع شستشو بینیم نگ ...

اخلاقتو دوست دارم

با همين فرمون برو جلو   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
اخلاقتو دوست دارم با همين فرمون برو جلو    

شایلین شما با چهره جدیدت کنار اومدی؟؟من دلم میخواد سریع چسب زده شه نبینم خودمو وحشت میکنم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

نكات چسب زدن بيني:   

1- اولين باري كه چسبو برميداريد و ميرويد جلوي آينه يكي از سختترين لحظات بعد از عمل هست... بيني باد داره سرش كوتاه و بالاست... چهره‌تون جديد و غريبه است... نمك صورت از بين رفته... قيافه خوكي ميشه... ممكنه حالتون بد بشه!!!! ممكنه بغض كنيد!!!! ممكنه بخواهيد گريه كنيد!!!

ولي، وظيفه شما مديريت كردن تمام اين احوالات با كمك هوش هيجاني تون هست!

دوستاي گلم من همه اينا رو گفتم كه بدونيد تمام اين احساسات طبيعي هست. بايد بتونيد بر احساساتتون غلبه كنيد... بار اول خيلي سخت و پر استرس هست... لذا با امادگي كامل و دانستن اينكه قراره يه دماغ زشت و يه قيافه عجيب رو ملاقات كنيد برويد سمت آينه!!!

2- قبل از برداشتن چسب حتما دوش بگيريد، تا چسب روي صورتتان نرم شود و موقع باز كردن پوستتان كشيده نشود... (ميدانيد كه در حين عمل پوست رو از روي بيني بلند كرده اند و حالا پوست داره كم كم جذب ميشه و جوش ميخوره به بافت زيرين، پس نبايد شما باعث كشيده شدن و جدا شدن پوست از بخش زيرين اون بشيد... باز كردن چسب بايد به ارامي و بعد از خيس خوردن و نرم شدن چسب باشه تا براحتي از روي پوست بلند بشه!)

3- اولين بار كه ميخواهيد چسب رو بزنيد خيلي مبتدي و نا آشنا خواهيد بود، ممكنه نتونيد خيلي خوب چسب رو بزنيد! نگران نباشيد كم كم دستتون مياد چجوري و با چه فشاري چسب رو بزنيد (من الان ديگه چشم بسته چسب ميزنم در حد تيم ملي!   )

4- نبايد هرروز چسب رو باز كنيد... بنا به دستور پزشك هر دو يا سه روز يكبار بعد از حمام چسب رو باز كنيد. دليل: دماغ شما كوچك شده و پوست در حال جمع شدن هست و همچنين پوست در حال جوش خوردن به بافت زيرين هست، پس زيادي هم باهاش ور بريد فرايند ترميم رو به تاخير يا دردسر خواهيد انداخت!

5- حتما از كسي بخواهيد كه كمكتان كند!!!!!!!!!!! 

بچه ها بار اول خيلي حس آدم بد هست... حتما از كسي بخواهيد كه كنارتان باشد. من بار اول فشارم افتاد از ديدن دماغم و خواهرم برام انجام داد!

6- دستمال مرطوب مناسب نوزاد استفاده كنيد و به ارامي چربي و آلودگي روي پوست بيني رو پاك كنيد. بعضيا ميگن پنبه الكلي، ولي من پيشنهاد ميكنم از دستمال مرطوب نوزادان استفاده كنيد. چون پوست زير چسب بسيار حساس و آسيب پذير شده و اونچه براي نوزادان ساخته شده ضدحساسيت هست و مناسبه.

7- در فواصل ميان تعويض چسب، چسب نبايد خيس شود (جز وقتي كه قراره عوض بشه) پس يادتون باشه كه حتما صورت رو با دستمال مرطوب پاك كنيد و از شستن صورت اجتناب كنيد.

8- نبايد چسب رو خيلي محكم بزنيد چون باعث افت غضروف ميشه و شكل بيني رو خراب ميكنه... در حد متعادلي (نه خيلي سفت و نه خيلي شل) چسب بزنيد.. مخصوصا چسب يو شكل رو خيلي فشار ندهيد. (بچه ها من اوايل خيلي فشار ميدادم و شكل پره بيني ام داشت خطي ميشد!)

9- اگر احساس ميكنيد حين چسب زدن سوراخ هاي بيني تون داره خطي و فشرده ميشه از دوتا پنبه خيلي كوچيك در قسمت سر سوراخ استفاده كنيد... جوري كه راه نفس رو نبنده!

10- حتما از كرم ضد افتاب استفاده كنيد، بخصوص روي جاي بخيه ها كرم ضد افتاب بزنيد. (اين ربطي نداشت ولي يوهو يادم افتاد بگم!   )

مثبت فكر كنيد، از فكر و خيال وسواس گونه دوري كنيد...

براي هم آرزوي خوشبختي و سلامتي داشته باشيد.  

ارادتمند

شايلين

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
شایلین شما با چهره جدیدت کنار اومدی؟؟من دلم میخواد سریع چسب زده شه نبینم خودمو وحشت میکنم

اوايل طبيعي هست. منم بار اول خيلي برام سخت بود، الان عاديه و دوستش دارم! 

هنوز خوشگل نيستا، هنوز زوده براي خوشگل شدن، ولي منطقي كه فكر ميكنم ميدونم با در نظر گرفتن ورم و زمان عمل خيلي هم خوبه!

انگار شما خيلي حساس و پر عجله هستي.

بهش فكر نكن!

اصلا شما نبايد حالا بدون چسب عكس بگيري و جلوي آينه بري!!

تيك ايت ايزي عزيزم  

2810