2777
2789
عنوان

کیا سقط فراموش شده داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5031 بازدید | 55 پست
وای خدای من منم همین روزا میخام برم ان تی...الهی زود ی بارداری سالم داشته باشی عزیزم

عزیزم شما تو این طور تاپیک ها شرکت نکنی بهتره‌ استرس خودش خیلی اثر بدی داره سر جنین‌. 

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
بخودت برس یه چن وقت بخودتون استراحت بدین بعدش اقدام کن ان شااله بزودی باردار میشی اینم بگم دکتر ...

اره از یه طرف میدونم ک خدا صلاح ندیده از یه طرفم شوهرم اسپرمش ضعیفه و دوسال تلاش کردیم تا خدا بچه داد انشالله خدا بازم معجزشو نشون بده بهم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ماه عقب افتادم بعدش ۵۰روز پربود شدم هیچ جوره قطع نشد دکتر سونو کرد گفت ضخامت ۱۱هست احتمالا سقط ک ...

انشالله مشکلی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😔😔عزیزم پس چقد روزای سختی رو گذروندی امیدوارم دیگه غم نبینی علتشو متوجه نشدی؟ازمایش دادین ؟

خیلی سخت خیلی فکر کن سری اول با هزار امید رفتم برای ان تی دکتر داشت سونو میکرد یهو بهم گفت خرابه پاشو فکر کردم مانیتورش خرابه گفتم مانیتور گفت نه بچه ات به بدترین شکل بهم کفت 

خیلی جا خوردم نمیتونستم از جام بلند بشم 

سری دوم که دیگه داغوووووووووون شدم 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
بمیرم برادلت ان‌شاءالله بری سونو بگن اشتباه گفتن نی نیت سالمه،توکل به خدا

ممنون عزیزم به همه گفتم فقط برام دعا کنن امیدوارم خدا دعاهاشونو قبول کنه درحقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره از یه طرف میدونم ک خدا صلاح ندیده از یه طرفم شوهرم اسپرمش ضعیفه و دوسال تلاش کردیم تا خدا بچه دا ...

انشالله بزودی زود، دوباره بارداری میشی خیالت راحت 

دکترم میگفت خیلی کم پیش میاد دوباره این مورد اتفاقا بیفته برا کسی ک یه بار تجربه کرده

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
یادم نیس دقیق ۵ ، ۶ سال پیش بود ولی زیر دوماه بود خودش دفع شد حتی دیدمش گرفتمش تو دستم😰

وای نترسیدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخت خیلی فکر کن سری اول با هزار امید رفتم برای ان تی دکتر داشت سونو میکرد یهو بهم گفت خرابه پاش ...

چه دکتر ابلهی چه ادم سنگدلی بوده 😞واقعا انگار یه دیگ ابجوش خالی میکنن رو سر ادم اون لحظه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله بزودی زود، دوباره بارداری میشی خیالت راحت  دکترم میگفت خیلی کم پیش میاد دوباره این مور ...

انشالله توکل به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سال ۹۹ شش ماه سال باردار بودم یعتی دوتا ۳ ماه 

کلی ویار و...

هربار ی شب بیمارستان بستری شدم هرچی قرص زیرزبونی واژیتال میدادن سقط نمیشد کلی خونریزی و درد اخرش مجبور میشدن ببرن کورتاژ 

بعدش کلی مریض شدمجسمی و روحی تا الانم هست 

۹ کیلو هم وزنم کم شد 

دیگه هیچوقت به بچه فکر نمیکنم

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷