2777
2789
عنوان

کیا سقط فراموش شده داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5031 بازدید | 55 پست
😭😔چقد سخته

کلن حس بدیه😥 من نمیخواستمش ناخواسته بود،پسرم دو سالش بود ولی اینقد گریه کردم ک نگو🤦

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
ن خیلی سخت نبود اخه من هفته ام پایین بوده. بیمارستان خوابیدم یه شب ،با قرص سقط شد. اخرش الکی میخواست ...

خونریزیت تا کی ادامه داشت الان بچه داری؟

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حس دردناکیه مال من تو سونو هشت هفته قلبش میزد سه شنبه با ذوق رفته بودم سونو ntگفت قلبش نمیزنه خ ...

الهی بگردم🥺 واقعا سخته🤦

بچه اولته؟

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
کلن حس بدیه😥 من نمیخواستمش ناخواسته بود،پسرم دو سالش بود ولی اینقد گریه کردم ک نگو🤦

ادم بهش وابسته میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بگردم🥺 واقعا سخته🤦 بچه اولته؟

اره اونم بعده دوسال خدا داده بود خیلی ناراحتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونریزیت تا کی ادامه داشت الان بچه داری؟

من عااره یه دختر سه سال و نیمه دارم پسرم هشت سالشه. 

اینی ک میگم سقط کردم بین این دو تا بود. 

خونریزیم فککنم ده روز اینا. خیلی خونریزی نداشتم مث پریودی

من عااره یه دختر سه سال و نیمه دارم پسرم هشت سالشه.  اینی ک میگم سقط کردم بین این دو تا بود.&n ...

خب الحمدلله ک دوتا بچه داری پس حتما اون نی نی ضعیف بوده ک نتونست بمونن خدا بچه هاتو برات حفظ کنه برای منم دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی حس دردناکیه مال من تو سونو هشت هفته قلبش میزد سه شنبه با ذوق رفته بودم سونو ntگفت قلبش نمیزنه خ ...

وای خدای من منم همین روزا میخام برم ان تی...الهی زود ی بارداری سالم داشته باشی عزیزم

من سال ۹۹ دوتا سقط فراموش شده داشتم 

هر دو اول خوب بودن ضربان رشد بعد که برای ان تی میرفتم میگفتن جنین تو ۱۰ هفته ایست قلبی کرده و رشد نکرده و هردو بار بستری شدم بماند که هردو کورتاژ شدم اونم چه کورتاژهای سختی 

هنوزم اثار اون بارداری و سقطهای سخت تو روح و جسمم مونده .

علائم بارداری هم قبل از کورتاژ بود 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
وای خدای من منم همین روزا میخام برم ان تی...الهی زود ی بارداری سالم داشته باشی عزیزم

انشالله نی نیت سالم میاد بغلت دعا میکنم این روزایی ک من دیدمو هیشکی نبینه برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب الحمدلله ک دوتا بچه داری پس حتما اون نی نی ضعیف بوده ک نتونست بمونن خدا بچه هاتو برات حفظ کنه برا ...

بخودت برس یه چن وقت بخودتون استراحت بدین بعدش اقدام کن ان شااله بزودی باردار میشی

اینم بگم دکتر میگفت این طور بچه ها بهتره ک سقط بشن خدایی نکرده اگ بمونن مشکل دار میشن. منظورم از اینه ک مشکل داشته ک تو شکمت ک قلبش نزده دیگه

من ۳ماه عقب افتادم بعدش ۵۰روز پربود شدم هیچ جوره قطع نشد دکتر سونو کرد گفت ضخامت ۱۱هست احتمالا سقط کردی ولی بتا منفی شد کورتاژ کردن و نمونه برداری کردن. هنوز جواب نمونه نیومده دکتر گفت باید جوابش بیاد ببینیم چرا ضخامت رفته بالا

من سال ۹۹ دوتا سقط فراموش شده داشتم  هر دو اول خوب بودن ضربان رشد بعد که برای ان تی میرفتم میگ ...

😔😔عزیزم پس چقد روزای سختی رو گذروندی امیدوارم دیگه غم نبینی علتشو متوجه نشدی؟ازمایش دادین ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40