2777
2789
عنوان

میبینم ک امشب حال و هوای خریدای عیدتونه🤣پس بیاید مال منم ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 87 پست
اینجا کجاست؟ من از کرج و تهران خرید کردم

من تبریز

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
مگه شما هنوز پالتو میپوشید؟

آف خورده بود خریدم برا سال بعد

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
وای من مردم واسه پسرتتتت😘😘😘چشم بد دور. 

خدا قسمتت کنه

چشماشم ابیه تو عکس نیافتاده😁

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
2804
تو بارونم حال و هوای خودشو داره

اره ولی وقتی تنها بری با شوعر غرغرو و خسیس که نمیشه😑😑

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
2805
ماشاالله فقط زرده چه بهش میاد دقیق مثل بچه های منه که با لباس زرد یه نفر دیگه میشن😁😍

عزیزم☺