2777
2789

من ۷ ماه تو اقدامم واسه بارداری که بعد از قطع قرصام پریودم بی نظم شد و سه ماه بعدش دکتر رفتم این ماه قرص متفورمین.لتروزول و دوفاستون مصرف کردم الان ۹روزه از مصرف دوفاستون میگذره ولی پری نشدم.ولی در طول روز گاه گاهی حس حالت تهوع دارم ولی خیلی ببخشید بالا نمیارم فقط حسشه و سینه هام سفت شدن بعضی وقتام یهو خسته میشم و یه لحظه احساس میکنم پری شدم ولی خبری نیست ولی یه ترشح شیری رنگ و بی بودارم ولی نه همیشه حالا بنظرتون دارم پریود میشم یا باردارم .مرسی که راهنماییم میکنید.

چند روز از پریودتون گذشته 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون این اواخر پریودم بی نظم بود و هر ماه مختلف بود نمیتونم تشخیص بدم ولی ماه قبل بعداز ۲۳ روز پری شد ...

بازم صبر کن یا بی بی چک بزن 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️