2777
2789
عنوان

کارشناسی ارشد رشته ی مدیریت

123 بازدید | 2 پست

سلام،من لیسانس مهندسی مکانیک هستم وبا مدرک دیپلم به صورت شرکتی توی یکی از ادارات دولتی استخدام شدم.حالا میخوام یکی از گرایش های رشته ی مدیریت رو بخونم که بعدا اگه بخوام مدرک ارائه بدم بدردم بخوره.

اگه کسی تجربه ای داره میخواستم راهنماییم کنه که رشته ای که بشه بدون نیاز ب اینکه لازم باشه قبلش لیسانسش رو بگیری و اینکه به نسبت آسون باشه که بتونم حین کار از پسش بر بیام بهم معرفی کنه

سلام . باید ببینید چه مدرکی به درد سازمان شما می خوره و از شما قبول میکنن. مدیریت دولتی، مدیریت منابع انسانی رشته هایی هستند که چندان سخت نیستند و با لیسانس غیر مرتبط هم میتونید بخونید. کلا ارتباط بین رشته های لیسانس و ارشد فکر میکنم برداشته شد.

سلام . باید ببینید چه مدرکی به درد سازمان شما می خوره و از شما قبول میکنن. مدیریت دولتی، مدیریت مناب ...

رشته های مختلف مدیریت بدردش میخوره.گرایش های رشته مدیریت هم زیادن.الان هم پیام نور بصورت فراگیر داره ثبت نام میکنه.خواستم ببینم آسونترینش ک بدون پیش نیاز بشه از عهدش براومد(با در نظر گرفتن شرایطم ک هم متاهل و بچه دار هستم،هم باید هر روز برم سرکار)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید