2777
2789
نه خانم...شما یه سرچ اناتومی هم بزنی میبینی که روده هیچ ارتباطی با واژن نداره. روده یک سرش به روده ...

•     فیستول واژن:
فیستول یک حفره غیر طبیعی و توخالی است که دو عضو داخلی شکم یا لگن را به هم متصل می کند. فیستول واژن سوراخی غیر طبیعی است که مهبل (واژن) را به یک عضو دیگر مانند مثانه، روده بزرگ یا روده کوچک متصل می کند. اگر فیستول واژن به روده بزرگ یا مقعد متصل باشد، می تواند باعث عبور مدفوع از واژن شود. فیستول دیگر علت خارج شدن باد از رحم است و باد واژنی که بوی قوی دارد ممکن است در اثر فیستول واژن ایجاد شود.
زایمان، روش های درمانی سرطان ها، آسیب دیدگی و برخی از اعمال جراحی می توانند منجر به تشکیل فیستول شوند. در صورتی که بوی واژن بد است، یا با ترشح غیرمعمول همراه است، باید به پزشک مراجعه کنید.
انواع مختلفی از فیستول واژن وجود دارند که بر اساس محل سوراخ یا پارگی در واژن و اینکه به کدام اندام متصل است، تقسیم بندی می گردند. فیستول ها باید توسط پزشک متخصص بررسی شوند و تحت درمان قرار گیرند. شایع ترین نوع فیستول واژن، فیستول وزیکوواژینال است.

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
زده جراحی و لیزر ...نمی دونم  منم ی دوستی تو باشگاه تعریف میکرد میگف گوگل زدم ...چند ...

باید بررسی پزشکی بشه... 

فکر کنم میخواسته سر و تهشو به هم بیاره، نسخه شو با پیاز و حبوبات پیچیده رفته...🙃

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام استارتر عزیز از این بیماری رهایی پیدا کردی؟؟

سلام نه همیشه همینم 

پیگیر هم نشدم 

از نظر خودم بعلت هوا کشیدن واژن هست 

اکثرا اینجوری هستن ولی چون یه مسئله شخصی هست نمیگن

دقیقا...کنجکاو شدم ببینم مشکل استارتر چی بوده؟درمان شده

عزیزم من هنوزم همینم پیگیرش نشدم 

از نظر خودم چون واژن شل هست باد می‌کشه وبعد خارج میشه 

چون خیلی از خانم ها پرسیدم طبق تحقیقم اینجوری هستن 

عزیزم من هنوزم همینم پیگیرش نشدم از نظر خودم چون واژن شل هست باد می‌کشه وبعد خارج میشه چون خیلی از خ ...

اهان..سلامت باشید عزیزم.. اما یه دکتر میرفتین بهتر بود به نظرم