2777
2789
یه دکتری یه بار میگفت در روز چندین بار حالت منقبض نگه ش دار چند ثانیه خوب میشه 

من منقبض نگهش دارم حالم یجوری میشه 😂🤣🤣🤣اصلا تو بارداری همش کارم کگل بود خوب بود میشد 

الان یجوری میشم نمیشه ادامه داد🤔😥🤣😂

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
منم زیاد اینجور میشم عادیه گمونم

مال شما بی اختیار هست یا با اختیار؟

مال من کامل تحت اختیارمه ...دقبقا نفخ روده دارم ...اما از واژن خارج میشه 

من در تعجبم نفخ روده چجوری از واژن دفع میشه 

میترسم رودم سوراخ باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال شما بی اختیار هست یا با اختیار؟ مال من کامل تحت اختیارمه ...دقبقا نفخ روده دارم ...اما از واژن ...

با اختیار هست.. مجرد هم هستم فک کنم برا اکثریت اینجور باشه چیز مهمی نیس

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
اسمش کوییف سرچ کن دقیق و کامل تر مطالعه کن. با منقبض کردن عضلات کف لگن درست میشه

فک میکنم اونا بی اختیاری خروج گاز از واژن دارن 

مال من نفخ روده هست که با اختیار خودم موقع خروج از واژن هست 

فک میکنم اونا بی اختیاری خروج گاز از واژن دارن  مال من نفخ روده هست که با اختیار خودم موقع خرو ...

نه خانم...شما یه سرچ اناتومی هم بزنی میبینی که روده هیچ ارتباطی با واژن نداره.

روده یک سرش به روده باریکه اون سرش به مقعد.

واژن اون سرش به رحم وصله.

پس هیچ ربطی به هم ندارن

نه خانم...شما یه سرچ اناتومی هم بزنی میبینی که روده هیچ ارتباطی با واژن نداره. روده یک سرش به روده ...

اره تو حالت نرمال که میدونم ربطی ندارن 

اما اگر رکتال انتهاش سوراخ بشه به واژن وصل میشه بهش میگن فیسول رکتوواژینال 

بزن گوگل شاید داشته باشه

هر چیزی می تونه باشه به غیر از نفخ معده... 

شما اگه دیدی، مطلبشو اینجا ارسال کن حتما.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
هر چیزی می تونه باشه به غیر از نفخ معده...  شما اگه دیدی، مطلبشو اینجا ارسال کن حتما....

زده جراحی و لیزر ...نمی دونم 

منم ی دوستی تو باشگاه تعریف میکرد میگف گوگل زدم ...چند نوع دمنوش هس خوبه و اینکه ورزش های پیلاتس و یوگا خوب نیس ...آخرشم گف پیاز و حبوبات بده