نه خانم...شما یه سرچ اناتومی هم بزنی میبینی که روده هیچ ارتباطی با واژن نداره. روده یک سرش به روده ...
• فیستول واژن: فیستول یک حفره غیر طبیعی و توخالی است که دو عضو داخلی شکم یا لگن را به هم متصل می کند. فیستول واژن سوراخی غیر طبیعی است که مهبل (واژن) را به یک عضو دیگر مانند مثانه، روده بزرگ یا روده کوچک متصل می کند. اگر فیستول واژن به روده بزرگ یا مقعد متصل باشد، می تواند باعث عبور مدفوع از واژن شود. فیستول دیگر علت خارج شدن باد از رحم است و باد واژنی که بوی قوی دارد ممکن است در اثر فیستول واژن ایجاد شود. زایمان، روش های درمانی سرطان ها، آسیب دیدگی و برخی از اعمال جراحی می توانند منجر به تشکیل فیستول شوند. در صورتی که بوی واژن بد است، یا با ترشح غیرمعمول همراه است، باید به پزشک مراجعه کنید. انواع مختلفی از فیستول واژن وجود دارند که بر اساس محل سوراخ یا پارگی در واژن و اینکه به کدام اندام متصل است، تقسیم بندی می گردند. فیستول ها باید توسط پزشک متخصص بررسی شوند و تحت درمان قرار گیرند. شایع ترین نوع فیستول واژن، فیستول وزیکوواژینال است.
کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸 دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉