2777
2789
نه اصلا مردا به قد بلند نمیگن خوشتیپ مردا بزنی که پر هستن پ از توی لباس سینه و باسنشون خوش فرم و پر ...

این خانم با اینجور گفتی پر باشه وکوتاه باشه میگن خوشتیپ نه نمیگن کسی کوتاه باشه باید پر نباشه این صفات گفتی وقتی قد بلند باشه میگن  چه خوش اندام وزیبا عزیزم کسی قدش کوتاه باشه اصلا خوش تیپ نمیشه هر کاری کنه الان هنه مانکن ها ایتالیا ۱۸۰ ادم فقط دوست داره نگاشون کنه یه دونه مانکن قد کوتا  خوشتیب بگو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بازم قدشم یه خورده مناسب باشه بهتره  پ ن :من خودم بلند نیستما دعوام نکنین😅😅

اره دیگه هیکل مناسب خوبه هر کی با هر قدی باید اول شکم نداشته باشه و بعد اندام های زنانه ش پر باشه حسابی در اینصورت خوش تیپ حالا با هر قدی

مردی که قد خودش متوسط یا کوتاهه بایدم زن کوتاه دوس داشته باشه😒

نه بابا دیدی که با قد زیر متوسط و امکانات صفر ، خانم دکتر قد بلند میخوان تازه ایراد هم میگیرن 

بعضی مردها اصلا شرایط خودشون رو در نظر نمیگیرن

نه بابا دیدی که با قد زیر متوسط و امکانات صفر ، خانم دکتر قد بلند میخوان تازه ایراد هم میگیرن  ...

😂😂اونا دیگه زیادی پررو ان

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اره دیگه هیکل مناسب خوبه هر کی با هر قدی باید اول شکم نداشته باشه و بعد اندام های زنانه ش پر باشه حس ...

نععع خوب نیست فرض کن قد ۱۵۵ بعد باسن و سینه تپل یه جوری میشه 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم

من ۱۶۲ هستم و راضی ام خدا رو شکر قدم جزو یکی از اون چیزاییه که اصلا مشکلی باهاش نداشتم گاهی 😁دیگه برام‌مهم نیس کسی به نظرش بلند بیاد یا کوتاه یا بگه قشنگه یا زشته کلا همه چی در حد تعادلش به نظر و دید من قشنگه و سلیقم اینجوریه

ناگفته نماند خواهر و برادرام خیلیییییییی بلندن 😐😐😅😅

کلا بلندی برا خانم  و اقایون واقعا امتیازه  اگر قد بلند بد بود خانما ده سانت کفش نمیپوشیدن بلند و زیبا باشن پس همه خواستار بلندین حتی خواستگار داشته باشی میگن چه قد  هیکلی  داشت جه مرد جه زن 

البته این افکار پوسیده قدیمه الان مردای متمدن ددوست دارن زنسون یار و یاورشون باسه نه کسی که باهاس بت ...

درسته ولی همه هم متفکر و متمدن نشدن هنوز خیلی نظام مردسالاری رواج داره 

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
2810