2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من ک از ۸هفته فهنیدم دارم ناشتام ۱۰۶

فعلا گفته رعایت کن

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
من ک از ۸هفته فهنیدم دارم ناشتام ۱۰۶ فعلا گفته رعایت کن

برای من که عاشق شیرینی جات هستم خیلی سخته 😢 ایشالا که برای شما هم زودتر بیاد پایین 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
برای من که عاشق شیرینی جات هستم خیلی سخته 😢 ایشالا که برای شما هم زودتر بیاد پایین 

ان شالله برای شماهم‌همبنطور شما چند بود قندت

اون پودرم خوردی بالا بود

ازهفته چند داری مراعات میکنی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
2804
تیروییدت چطوربود برامن چون تیروئیدم کم کاربود گفت شاید مربوط به تیروئیدتم باشه

تیروئیدم خداروشکر مشکلی نداشت 

ان شالله برای شماهم‌همبنطور شما چند بود قندت اون پودرم خوردی بالا بود ازهفته چند داری مراعات میکنی

نمیدونم اصلا کجای آزمایشم عددشو نوشته چون با آزمایش دفع پورتئین هست چندتا برگس هفته ۲۴ هستم  ۶ روز پیش آزمایش دادم که عکس ازمایشو برای دکتر فرستادم  گفت ی کم بالاس 

۲۴ دکتر گفت فعلا فقط رعایت کن هیچ قرص و دارویی نداد

کدو زیاد بخور  یگی میگفت رنده میکرده تو ماست ... سنگ پا تو حمام بکش ... 

ان شاالله بارداریت بسلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه مطالب تاپیک منو بخون و انجام بده تو زیبایی و هوش و اخلاق و.....

فقط تو خوردن چیزی زیاده روی نکن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996537/خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درینده-باردار

اسارتر برو این مطالبو بخون 👆👆🚫

الان این کارارو کنی نصف راهو رفتی 

من چون میخواستم بچم تو همه چی سر باشه به خودم سختی دادم ولی الان نتیجه شوکه میبینم افتخار میکنم.. هرجا میرم همه میگن وای چه بچه های قشنگی 

تازه میگم کاش اون روزایی هم که تنبلی میکردم نمیخوردم یا نمیخوندم اون دعا های مخصوص کاش انجام می‌دادم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
2805
۲۴ دکتر گفت فعلا فقط رعایت کن هیچ قرص و دارویی نداد

من داشتم بالا بود الاک دیگه ندارم 

هرچی تو بارداری بگیری تو همون بارداری میمونه مگر اینکه رعایت نکنی

من قند گربتم تیرویید گرفتم هر دوتلش خوب شد بعد زایمان

ولی کلی مراقب بودم برنج هفته ای ۲بار مخوردم نون سنگک میخودم قند مصنوعی حذف شد کلا

عزیزم من دیابت بارداری گرفتم و از ماه ۵انسولین زدم تا زایمان ،بچم دوسالش شد و من هنوز قندم پایین تر از ۱۳۰ نیومده 

البته مادرم دیابت داره و اینکه من با وزن ۵ کیلو بدنیا اومدم و بارداری دومم که دیابت گرفتم شروع بارداریم با ۸۰ کیلو شروع شد یعنی من اضافه وزن داشتم

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
2801