2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
بچه ها من یه لک خیلیییی کوچیک رو دستمال توالت دیدم وقتی داشتم خودمو خشک میکردم،دارم از نگرانی میمیرم
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عااشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار باشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ایزوکسپرین خوردم،دراز کشیدم تا فردا صبح، اینجا با این امکانات کم فقط خدا باید بهم کمک کنه،بچه ها دعا کنید برام من میخونمتون ولی نمیتونم تایپ کنم
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عااشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار باشم...
چلا مامی جونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟ نبینم غمت و گلم کار اون مامی شوشو بوده باز ببین اومدی ایران بزارش تو گونی بیار من کار دارم با این بشر
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.
آدینه جون همینطورم هست گلم خدا مواظب خودت ونی نیته سعی کن به چیزای بد فک نکنی تا بری پیش دکی یا بزنگی خخخخ سما الان که بهتری ایشالا؟ خوبیم امروز بازی فوتبال میدیدیم با شوشو ایران که گل سوم و زد چنان جیغی زدم که بغلیم فک کرده بود بچه م چیزیش شده بیچاره گریه اش گرفته بود
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.