2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4432906 بازدید | 117673 پست
فداتشم عزیزم❤️😍مرسی قربونت اره پسر یکمی زیاده انشاالله سالم میشه پسر میشع یا هرچی دلتون میخاد خبرمو ...

سلام روز بخیر دوستان

من بالاخره بعد چند روز که سونو رفتم دیشب فهمیدم جنسیت تو دلیمو 😊روز پسر متوجه شدم که تو دلم پسر دارم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام مامانا من این ماه اقدام کردم یک هفته بعد از اقدام که روز تخمک گذاری بود حالت پریودی داشتم و زیر دلم گرفت بعد از یک هفته امروز دیگه این علامت ندارم و یک هفته به پریودم مونده حدودا،،،،فکر می‌کنید ممکن هست باردار باشم؟

سلام ببخشید من چند تا علائم داشتم می خواستم ببینم کسی بوده با این علائم باردار بوده باشه 

من دوره هام ۳۰ روزه است ولی الان ۲روزه عقب زدم  این ماه پیازدرمانی کردم میترسم به خاطر اون عقب انداخته باشم و تست ندادم هنوز 

چندروز پیش دلم آشوب بود و زبونم بیحسه 

زیاد آب میخورم و زیادم ادرار دارم  گاهی معدم درد میکنه کشاله های رونم و ساق پام تیر میکشه نسبت به هر ماه زیر دلم بیشتر درد میکنه تخمدان هامم تیر میکشه کمردرد هم دارم  مژه های بالایی چشممام فر خوردن و موقع رابطه اذیت میشم احساس میکنم واژنم تنگ شده 

روز ۱۷ تخمکگذاریم بود و اقدام داشتم   ۱۳ماه اقدامم 

تو رو خدا جواب بدین   

برام دعا کنید و یه صلوات بفرستین 

سلام دوستان من تازه واردم خیلی از حرفاتون خوشم میاد ی وابستگی خاصی توشه دعا کنید برای منم ۸ما۶ اقدام ...

سلام ان شاالله که عزیزم به زودی باردار بشین  اما تا یکسال طبیعیه .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام عزیزم خوبی؟ من ۱۴ام اقدام داشتم از سه روز بعدش زیر دلم گاه گاهی درد میکنه و خودم حس میکنم که تخمدان راستم(تخمدان دارای تخمکم)و لوله ای که به رحم وصلش کرده درد میکنه خیلی تشنه میشم و خیلی دسشویی میرم نمیدونم میتونه علائم بارداری باشه یانه

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، اسم، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست اگر مادر باردار از شیر بز استفاده کنه احتمال گرفتن الرژی در نوزادش کم‌میشه کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید، شیر بز هم برای بزرگسالان هم‌کودکان در بسیاری از بیماری ها شفاست بخصوص در درمان بیماری اسم و اثرات مخرب برای تهیه شیر بر مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا

سلام من این ماه لتروزول خوردم پنج شب و روز سیزدهم آمپول ها ام جی زدم و سه روز اقدام داشتم تنبلی و اضافه وزن هم دارمم بنظرتون این مه باردار میشم فایده ای داره این قرص و امپولهاا؟؟ تورو خدا راهنماییم کنید 🥲

سلام نی نی سایتای عزیز.

من الان ۲۵ سیکلمه.چند وقته خیلی پادرد دارم.سردرد دارم دلمم خیلی درد میکنه .هر از گاهی هم تخمدان چپم درد میکنه.بعضی وقتا گرگرفتی دارم و پهلوی راستم یکم تیر میکشه.بیحال و خسته ام و سینه هامم درد میکنه.امکان داره باردار باشم؟؟؟؟؟؟؟۵روز دیگه موعد پریم هستش.

خیلی برام دعا کنید که انشالله این ماه باردار باشم