2777
2789

خب شما بگید

برای ازدواج خوبببب

چی نذر کردید چی خوندید چیکار کردید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
۴۰ تا زیارت عاشورا نور شهید صفری کردم حاجت گرفتم

چ حاجتی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله من بارها برا گره های کوچیک روزمره به شهید نوید صفری متوسل شدم درجا حل شد اصلا فرصت نمیده ها🤭 حالا من اصلا مذهبی اینا نیسمااا ولی خیلی دوسش دارم خیلی زیاد اصلا باور نمیتونی بکنی چه قد دوس داشتنیه 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

ما یه دونه شهید گمنام نزدیک خونه مونه مزارش 

نمی‌دونم کبه ولی معلومه خیلی پیش خدا آبرو داره هر وقت گره میفته به کارم میرم سر مزارش 

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

بله من بارها برا گره های کوچیک روزمره به شهید نوید صفری متوسل شدم درجا حل شد اصلا فرصت نمیده ها🤭 حا ...

چ توسلی کردی گلم؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اگر متدین هستید؛ توسل به معصومین که حجت الهی می‌دونیمشون و عصمت همه جانبه در تمام زندگی‌شون برامون محرره چیزیه که سیره دینی ما است 

نه هر شخصی که بر اساس استانداردهای بنیاد شهید، شهید اعلام شده!

مطرح کردن حرف‌های اینگونه دادن اسباب تمسخر به افراد بی‌اعتقاده و البته بدعت دینیه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چ توسلی کردی گلم؟

برا گره های روزمره بود همش چیزای خیلی مهمی نبودن ولی واقعا آرامش عحیب میگرفتم ازش 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

برا گره های روزمره بود همش چیزای خیلی مهمی نبودن ولی واقعا آرامش عحیب میگرفتم ازش

میشه بگی بهم من تاحالا ایشون رو نمیشناختم و ازش حاجت نگرفتم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اگر متدین هستید؛ توسل به معصومین چیزیه که سیره دینی ما است و مطرح کردن حرف‌های اینگونه دادن اسباب تم ...

والا من به امام هشتم سر موضوعی توسل کردم همون روز همه چیز خراب شد.تازه نسبتا ادم مذهبی هم هستم ولی فهمیدم چیزی نخواد بشه باهزاران توسل نمیشه.شاید صلاح باشه یا دست تقدیر یا هرچی ولی الان دیگه به زور چیزی نمیخوام.

تبلیغه... .منم برادرم شهید شده

ینی چی تبلیغ

پول میگیره مگه😑

من همینجا ۴۰ زیارت عاشورا نذر شهید صفری کردم 

حاجتم اینه شوهرم کار خوب پیداکنه😮‍💨

یعنی میشه منم حاجت بگیرم 

خیلی دلم گرفته😥

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚