2777
2789
سلام. بهار جان من نمیدونم اون تهمت چی بوده و چقدر قلبت رو آزرده. ولی برای دلت آیه الکرسی میخونم ک آر ...

سلام عزیزم ممنون از لطفت 

بخشیدم

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بارم سر بارداری پسرم بودم فک کنم ۵ ماهم بود ظهر بود خوابم برد  خواب یکی از همکلاسیام که از ...

خواهر من دوستش هفده سالش بوده  فوت کرده بود تقریبا سی سال پیش یه عده ای میگفتن خودکشی  کرده بعضی  هم  میگفتن شوهرش سوزنده تش ، خواب دید که بهش گفته بیا پیشم خواهرم گفته الان نمیام  سال نود میام پیشت نزدیک سال نود که شده بود ذهنش رو مشغول کرده بود الان ۱۴۰۰هست و خداروشکر عمرش به دنیا بوده از زمان مرگمون فقط خدا خبر داره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
تا چند وقت پیش باخوندن این جور تاپیکا کاملا منقلب میشدم وبه فکر فرو میرفتم اماالان نه چقدر خنثی شدم! ...

دقیقا من هم همین حس رو دارم 

وقت مجردی انقدر کینه ای نبودم و از کسی انقدر نمی رنجیدم که از خانواده همسرم بدم اومده

نمازام رو اکثرا به موقع میخوندم از وقتی ازدواج کردم تنبل سدم.

با اینحال هروقت خونه بابام هستم نمازام مرتبه باز که برمیگردم خونه خودم تنبل میشم!! انگار چندتن بار میاد رو دوشم موقع تصمیم گیری برای نماز

توی دلم میگم نکنه پدرشوهر و مادرشوهرم راضی نیستن خونشون هستیم

و خدا هست ....
کسایی که اصلا اهل بیت رو نمیشناسن،چی میشه اوضاعشون؟کی میاد کمکشون؟!

الان هر کس شیعه نباشه میره جهنم؟

هنوزم این عقاید وجود داره؟راستش خنده ام گرفت 

یعنی من حضرت محمد رو که خداوند فرموده جهان رو بخاطرش افریده ام اگه صداش کنم نمیتونم به بهشت برم؟😏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه بار من خواب بابامو دیدم بهم گفت برو به فلانی بگو وقتی میان سرخاکم من میتونم چیزایی که توی ذهنشون ...

خدا رحمتش کنه عزیزم.الان سرکارم این پست خوندم اشکم اومد منم چند ماه بابا مو از دست دادم حال دلم اصلا خوش نیس با اینکه رابطمون باهم خیلی بود ولی واضح خوابشو ندیدم ...دلتنگم و دلشکسته به این فکر میکنم روز پدر چ کار کنم😔

خواهر من پارسال خودکشی کرد. خیلی بیقرار و دلتنگ بودم دلم میخواست به خوابم بیاد.اما نمیومد. رفتیم مشهد تو حرم کلی گریه کردم دعا کردم گفتم امام رضا شفاعت خواهر منو بکن.فقط همینو ازت میخام. شفیعش باش تو امام رئوف هستی نزار خواهرم اذیت بشه. همون شب خواهرم به خوابم اومد کلا مشکی تنش بود بغلش کردم انقد هر دو گریه کردیم ولی اصلا حرف نمیزد. با هم قدم زدیم رفتیم سر مزارش... از اون ب بعد زیاد به خوابم میاد گاهی خوشحاله گاهی ناراحت. ولی کلمه ایی حرف نمیزنه. 

خدا رو شکر ک بخشیدی😍 خیلی خیلی خوشحال شدم. امیدوارم خدا درهای خیر و خوبی ب روت باز کنه😊

قربونت عزیزم🌹😘😘

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

سلام عزیزم میخام راهنمایی و کمکم کنید💔 من ۱۸ سالمه و چند ساله نماز رو گذاشتم کنار و بعضی وقتا ف ...

بیا عزیزم ،بیا گروه نماز ما ،خیلی ها مثلت هستن وبسم الله گفتن وشروع کردن 

اگر میخوای درخواست بده 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

و اما خوابی درباره خودم ک بسیار وحشتناک بود.واقعا با یادش مو به تنم سیخ میشه و امیدوارم واقعی نباشه ...

منم خوابی تقریبا مشابه خواب اول شما دیدم 

خواب دیدم مردم واون دنیا قراره حساب کتاب پس بدم زمین پر از سنگ ولی روشون آب جوش در حال غلغل و ما همه پا برهنه ایستادیم تو آب و منتظریم تا چشم کار میکزد صندلی گذاشته بودن و زنهایی سیاه پوش که صورتهایی خیلی کشیده داشتند ولی صورتشون مشخص نبود  رو صندلی نشسته بودن و به حساب کتاب میرسیدن انگار هرکدوم مامور رسیدگی به یک عمل بودن یا انگار وکیل افرادی بودن که حق به گردنش داشتیم و میخواستن حقشونو بگیرن خیلی مخوف بود

اگر دهر بر کسی وفادار بود علی (ع) سزاوار بود
خواب دیدم ،حرم ارباب اباعبدالله ع بود ،لباسش مشکی بود  و کمربند سبز برکمرش بسته بود  منم ...

خوشا به سعادت ایشون 

خوش به عاقبتشون 

قسمت میدم سفارش ما رو بیزحمت بکن که برامون دعا کنند

الهی خیر دو دنیا ببینی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲