2777
2789

سلام این تاپیک تعطیل شده بود الان شما دوباره زدین ببخشید من خیلی سردرنمیارم قبلا تو اون تاپیک بودم ازاول تا تقریبا تااخر خونده بودم میخواستم بقیش بخونم دیدم تعطیل شده خيلي خوب بود

سلام این تاپیک تعطیل شده بود الان شما دوباره زدین ببخشید من خیلی سردرنمیارم قبلا تو اون تاپیک بودم ا ...

سلام

عزیزم تاپیک قبلی برگشته میتونید اونجارو هم بخونید همچنان

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن قرار نیست ما کاری کنیم ک بقیه ازدین زده بشن همونطور ک آقایون بالا نشین کاری کردن ک خیلیا ازدین زده ...

همون اسلامی ک به مرد اجازه میده ۴تا ۴تا زن بگیره؟یا اسلامی ک میگه ارزش زن نصف مرده ؟یا زن از تموم خوشیا محروم باشه ولی مردا ازادانه زندگی کنن .اگ اسلام اینه من ترجیح میدم اعتقاد نداشته باشم چون توهین به خودمه

نه اینکه بگن امام حسین وجود نداره کار درستیه ؟ من مطمئنم هرکس هم به جای من بود همینقدر عصبانی میشد و ...

خدا به راه راست هدایتت کنه .اسلامت بخوره تو سرت با این طرز حرف زدنت.اگه مسلمان تویی شیعه تویی ترجیح میدم مسلمان نباشم .مث تو لاقل پاچه ملت نگیرم

عزیزم خواب ها سه دسته هستن.یک دسته همون افکارماهستن که شب خوابشونو میبینیم. که بهشون میگن خواب اشفته ...

مرسی حوصله کردی توضیح دادی.من از دیدگاه علمی گفتم ولی.شما از دیدگاه دینی گفتی.متفاوتن

تا چند وقت پیش باخوندن این جور تاپیکا کاملا منقلب میشدم وبه فکر فرو میرفتم اماالان نه چقدر خنثی شدم! ...

عزیزم منم عین شمام.من۷ساله ازدواج کردم عذابی نبود نکشیده باشم از طرف همسرو مادر همسرم.تادیروز همش اه میکشیدم.ولی از امروز سعی میکنم بسپارمشون بخدا.من وقتی از یکی دلگیر باشم نمیتونم زیاد ارتباط کلامی برقرار کنم.الان با مادرشوهرمم همینجوریم.قهر نیستما.ولی حوصله ندارم.

نه اینکه بگن امام حسین وجود نداره کار درستیه ؟ من مطمئنم هرکس هم به جای من بود همینقدر عصبانی میشد و ...

بحث نکنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
با همین حرفاتو کارات دل میشکنی ادا ادم خوبارم در میارید تو همون دینت گفته دل شکستن حق الناسه .کی میخ ...

بحث نکنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

ی معلم داشتم که فامیلمونم بود،پارسال تصادف کرد و فوت شد خیلی ناراحت شدم و کلی واسش آیت الکرسی و قرآن خوندم و از خدا خواستم بزاره واسه آخرین بار ببینمش و بغلش کنم،ی شب بعد خواب دیدم که یجایی مثل کویرم هوا تاریکه و ستاره ها خیلی به زمین نزدیکن بعد ی دروازه کوچیک باز شد و دوتا خانوم که لباس سیاه پوشیده بودن ازش بیرون اومدن یکیشون معلمم بود که خیلی صورت غمگینی داشت به سمتم اومد با گریه بهش گفتم جات خوبه اذیت نمیشی؟جوابمو نداد فقط بهم گفت میدونم که واسم آیت الکرسی و قرآن خوندی حتی اسم سوره هارو هم گفت بعد گفت مگه به خدا نگفتی بزار واسه آخرین بار بغلش کنم(دستاشو باز کرد)گفت حالا بیا بغلم کن،منم بغلش کردم بهش گفتم بازم میشه ببینمت گفت اجازه ندارم،و راهشو کشید و با خانوم همراهش رفت بعدا که پیج اینستاشو دیدم یه پست راجب فوت زنداییش گذاشته بود دقت که کردم یادم اومد همون خانومیه که تو خوابم کنارش بود.

ره آسمـان درونسٺ پر عشـق را بجنبـان