2777
2789
من عروض میخام حذف کنم بنظرتون ضرر میکنم؟؟ یا میتونم تو این چند ماه جمعش‌ کنم

اگه جوریه که نمیتونی تستاشو بزنی روش تمرکز نکن. به شرطی که بقیه مباحث رو توش قوی باشی.یعنی لغت و تاریخ ادبیات و آرایه

ولی به هر حال یه نگاهی بندازی هم ضرر ندارد.مثلا اختیارات شاعری رو بلد باش.

یادمه یه سوال کنکور دیده بودم که میگفت تو‌ کدوم بیت اختیار شاعری حذف همزه به کار نرفته.این یه سوال خیلی خیلی آسونه.ممکنه سوالاتی تو همین سطح مطرح بشن یا تو سطح خیلی بالاتر.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به طور کلی بین رشته های نظری جو رقابتی انسانی سطحش پایین تره.

عزیزم بنظرت چه برنامه ای ریختن برا کنکور خوبه؟؟ 

میگن دینی خیلی نمره بیاره 

اقتصاد چون ی کتابه اسونم هست 

روانشناسی چون ی کتابه آسونم هست

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه جوریه که نمیتونی تستاشو بزنی روش تمرکز نکن. به شرطی که بقیه مباحث رو توش قوی باشی.یعنی لغت و تار ...

مممنونم از نظرتون🌹

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
عزیزم بنظرت چه برنامه ای ریختن برا کنکور خوبه؟؟  میگن دینی خیلی نمره بیاره  اقتصاد چون ی ...

من نمیتونم برای برنامه ریزی پیشنهاد خاصی بدم.چون خودم هم برنامه از پیش تعیین شده نداشتم.

اقتصاد در سطح تئوری به شدت راحته تستاش.ولی مسئله هاش خیلی پیچیده و وقت گیر هستن.من خودم فقط یه تست مسئله رو تونستم جواب بدم و اون شاخص دهک ها بود.به خاطر همین واسه خوندن اقتصاد میتونم پیشنهاد بدم تمرکز رو تئوری باشه و از بین مسایل اون بخش هایی که آدم بهتر می‌فهمه رو کار کنه.

روان به شدت آسونه.نه به خاطر اینکه یه کتابه.کلا سوالات اسپنس طرح میشه.یعنی راحت حتی اگه فقط یه دور هم نگاش کردی باشی پنجاه درصد رو میزنی.

بله دینی هم خیلی نمره آوره.کلا تمرکز رو درس های عمومی باید زیاد باشه.

به قول یه نفر بهم میگفت تو کنکور اگه‌نتونی عمومی رو خوب بزنی بازی رو باختی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من نمیتونم برای برنامه ریزی پیشنهاد خاصی بدم.چون خودم هم برنامه از پیش تعیین شده نداشتم. اقتصاد در ...

ممنونم عزیز دلم والا من ب شدت میترسم نیارم 

دوس دارم برای فرهنگیان قبول شم 

می‌خوام پشتیبان هم بگیرم 

بنظرتون قلمچی خوبه یا گزینه ۲

من نمیتونم برای برنامه ریزی پیشنهاد خاصی بدم.چون خودم هم برنامه از پیش تعیین شده نداشتم. اقتصاد در ...

شما چیا رو خیلی بالا زدید 

ببخشید سوال زیاد میپرسم

ممنونم عزیز دلم والا من ب شدت میترسم نیارم  دوس دارم برای فرهنگیان قبول شم  می‌خوام پشتی ...

راستش چون خودم سراغ این موسسات نرفتم اطلاع زیادی ندارم.

ولی به طور کلی از گزینه دو تعریف بیشتری میشه.ظاهرا اصولی تر کار میکنن اون جوری که من شنیدم

راستش چون خودم سراغ این موسسات نرفتم اطلاع زیادی ندارم. ولی به طور کلی از گزینه دو تعریف بیشتری میش ...

بله منم تعریف زیادی از گزینه دو شنیدم 

من مدرسه شبانه میرم الان موقع من همه غیرر حضوری بودن 

من الان سال یازدهمم 

خیلی میترسم نیارم چون درست و اصولی درس یاد نمیدن

شما چیا رو خیلی بالا زدید  ببخشید سوال زیاد میپرسم

خواهش میکنم.

این چیزا نسبیه.یعنی بسته به بقیه شرکت کنندگان سنجیده میشه.

مثلا من زبان و عربی رو نسبت به بقیه بالاتر زدم.زبان ۶۰ و خرده ای و عربی هم عمومی هم اختصاصی بالای ۷۰.

فلسفه و منطق هم کلا سخت ترین بخش کنکور انسانیه.به طوری که معلم ما می‌گفت اصلا نزنید چون به احتمال زیاد درصدتون منفی میشه ولی من ۵۰ درصد زدم.

اقتصادم هم بالای ۶۰ بود که برای کنکور امسال جزو درصدای خوب محسوب میشد.

خواهش میکنم. این چیزا نسبیه.یعنی بسته به بقیه شرکت کنندگان سنجیده میشه. مثلا من زبان و عربی رو نسب ...

بازم خوشبحالتون انشالله در تمام مسیر زندگیتون همینطور موفق باشید 

من با ی بچه خوندن واقعا سخته برام🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بله منم تعریف زیادی از گزینه دو شنیدم  من مدرسه شبانه میرم الان موقع من همه غیرر حضوری بودن&nb ...

نگران نباش هنوز وقت زیاده.

من خودم نصف یازدهم و تمام دوازدهم رو مجازی خوندم و سطح آموزش به شدت پایین اومده بود اما خودم با مطالعه سطحمو بالا نگه داشتم.

از کسانی که نیاز به کمک آموزشی پیدا کردن تعریف سایت آلا رو شنیدم.ولی اطلاعات خاصی ازش ندارم.

نصف موفقیت در کنکور بسته به تسلط در تست زنیه. تست کار کن.زمان دار بودن و درصد گرفتنش نیاز نیست اصلا.تو این مقطع فقط به عنوان یه تمرین بهش نگاه کن تا قلق کار دستت بیاد.

نگران نباش هنوز وقت زیاده. من خودم نصف یازدهم و تمام دوازدهم رو مجازی خوندم و سطح آموزش به شدت پایی ...

ممنونم عزیز دلم برا راهنمایی های خوبت 

الانم متوجه شدم کنکور ۱۴۰۲ ۶۰درصدد معدل تاثیر داره ۴۰درصد کنکور 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

خب اینم یادتون نیست که گفتین هدفتون از معلم شدن چیه ؟

علاقه