2777
2789

ینی پاییز و زمستون و بخصوص مدرسه شده بلای جون بچه ها همش مریضن همش آنتی بیوتیک و آمپول و شربت دیگه حالم بهم میخوره از سرماخوردگی و آنفلونزا و مریض داری و سوپ 

ای کاش مدرسه ها مجازی بود سالی ک کرونا بود اصن بچم مریض نشد خیلی کم مریض شد

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

عزیزم کاملا درک میکنم انشالا خوب بشن و دیگه سرما تخورن

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وضعیت ماهم همینه خسته شدم دیگه همیشه از اول مهر ما درگیر ویروس و بیماری و سرفه هستیم تا شب عید 

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️

دارو ک زیاد مصرف کنی بی اثرمیشه خواهر 

منم دوتا مدرسه ای دارم و یه دوساله، الحمدالله از اول پاییز یبار سخت مریض شدن

اونم فقط برا تب شیاف گذاشتم برا بدن درد شربت ایبوپروفن 

بقیه ش با دارو خانگی و دمنوش و... گذروندم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

اقا این سوپ لعنتی رو‌کی اختراع کرد خبر مرگش

هر کی مریض شد دو روز بهش کوبیده بده اگه خوب نشد 

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

امسال سال اول مدرسه بچه اینقدر حالم گرفته که آرزوی مرگ‌خودمو دارم بهم کوفت شد تلخ شد این مدرسه رفتنش 

یادم‌نمیره روز اولش از ذوق تا صبح نخوابیدم هی پامیشدم‌نگاه ساعت میکردم هی میفرستم تو تخت 

ولی بلایی به سرم اومد این دو ماه یه ماه نتونستم بچم بفرستم مدرسه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اقا این سوپ لعنتی رو‌کی اختراع کرد خبر مرگشهر کی مریض شد دو روز بهش کوبیده بده اگه خوب نشد

😂😂😂🤩

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
اقا این سوپ لعنتی رو‌کی اختراع کرد خبر مرگشهر کی مریض شد دو روز بهش کوبیده بده اگه خوب نشد

من از سوپ و آش متنفرم انقدر زورم میاد سوپ و آش درست کنم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

حق گفتی بخدا

ادم مریض کم اشتها میشه چجوری سوپ بخوره؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
امسال سال اول مدرسه بچه اینقدر حالم گرفته که آرزوی مرگ‌خودمو دارم بهم کوفت شد تلخ شد این مدرسه رفتنش ...

آخی عزیزم چرااا