2777
2789
عنوان

چرا انقدر مغرورن این دخترااا😭😭😭😰💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 84 پست
خب برو دنبال کار مگه نیس براش؟ 

نه نیس باید منتظر بمونم ازمون استخدامی بیاد.

کار هس ولی خصوصیه ک همش حمالیه اصلا نمیارزه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
جذابیت ب غروره

ببخشید اینقدر واضح میگم اما غرور باید به آدم بیاد و بلد باشه و تازه غرور داریم تا غرور والا این چس کلاسه😑😊

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسابداری خیلی از پرستاری بهتره باور کن همه جا براش کار هست

برا همین میخوام تغییر رشته بدم جدی از بعد از امتحاناتم برای کنکور انسانی بخونم سال دهمم بنظرم الانم دیر شده سه ماه تعطیطلی فقط باید درس بخونم هنوز باید از منطقو اقتصادو فنون جامعه شناسی هم امتحان بدم 😭

خیلیییییی  چرا تجربی ها اینجوریننننن

منم تجربی بودم ولی اینقدر خاکی بودم اصلا عجوبه هم سالای خودم بودم اخراج بزن بکوب برقص ازار تمام کارکنان مدرسه فرار 😂😂😂 اینا تجربی نیستن بابا اینا از ما نیستن 

یادش بخیر 

Ça va aller :||||

بیاید تاپیک من بشدت کمک میخواام

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
من ی همکلاسی داشتم پروفایلش این بود 👈🏻 به سلامتی روزی که تو دو کلمه خلاصه بشم خانم دکتر! الآن می‌ر ...

رشتش چیه ؟🤣🤣🤣دهنششششش سرویس منکه خودمو دارم از تجربی میکشم بیرون نمی ارزه اینهمه سختی نصف تلاششو برای انسانی کنم بهترین دانشگاه میارم 

من ی همکلاسی داشتم پروفایلش این بود 👈🏻 به سلامتی روزی که تو دو کلمه خلاصه بشم خانم دکتر! الآن می‌ر ...

بلد اون وقت از من میپرسیدن اومدی تجربی خانوم دکتر بشی چرا پس درس نمیخونی 

میگفتم تجربی مگه فقط پزشکی داره من اومدم فقط بخوابم😂😂😂😂😂

Ça va aller :||||