2777
2789

سلام عزیزم 

خیلی متاسفم،خیلی سخته 

با مادرت صحبت کن مفصلا،اما اگر در آخر موفق نشدی و صحبتات به نتیجه مطلوب نرسید رهاش کن قضیه رو به نظرم 

ما مسئول رفتار آدما نیستیم،حتی پدر و مادر و... 

شما زندگی خودت رو داشته باش... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  خیلی متاسفم،خیلی سخته  با مادرت صحبت کن مفصلا،اما اگر در آخر موفق نشدی و صحب ...

بله گلم سعی کردم کنار بیام و وضعیت روحی خوبی دارم درحال حاضر به کس دیگه ای هم کمک میکنم تا بهتر بشه

(͡° ͜ʖ ͡°)͡
بله گلم سعی کردم کنار بیام و وضعیت روحی خوبی دارم درحال حاضر به کس دیگه ای هم کمک میکنم تا بهتر بشه

عزیزم سعی کن خودت رو سرگرم کنی 

با کلاس،کتاب،اهنگ،فیلم،موسیقی... 

ما مسئول رفتارای خودمونیم اگر خودت بتونی ان شاءالله خوب زندگی کنی که میتونی عالیه 

حالا در کنارش سعی میکنی اوضاع اطرافیانت هم بهتر بشه اما خودشونم باید بخوان و بدونن اشتباهه کارشون 

برات بهترینارو ارزو میکنم عزیزم 🌼💖...

عزیزم سعی کن خودت رو سرگرم کنی  با کلاس،کتاب،اهنگ،فیلم،موسیقی...  ما مسئول رفتارای خودمو ...

منم همین طور اما به داستان علاقه دارم ولی تنها داستانی که به دردم میخورع داستانه ترسناکه

(͡° ͜ʖ ͡°)͡