2777
2789
عنوان

کسی لیپوماتیک کرده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 494355 بازدید | 909 پست
سلام خانومای گل  من میخوام لیپوماتیک وابدو انجام بدم منتهی نمیدونم پیش کدوم دکتر برم که کارش ع ...

سلام من ۳ روز پیش، دکتر رفیع پرنیا برام لیپوماتیک شکم و پهلو و پشت انجام داد تو مرکز جراحی آلفا. از ظاهر کارش معلومه که خوبه ورمم کمه و سوراخهاش کوچیکه در کل به نظرم صاف شده و از کارش خیلی راضیم فعلن.

ولی بگم که عمل ساده ای نیست موقع عمل هیچ دردی حس نکردم ولی بعدش خونابه زیادی ازم خارج شد و اصلا نمیتونم پهلو به پهلو بشم یا حرکت کنم. حالا امروز روز چهارمه یکم بهترم. ولی در کل درد و کوفتگی زیادی رو باید تحمل کنی. انگار که با چوب افتادن به جونت و حسابی کتکت زدن. 

عزیزم من یک هفته ست انجام دادم نتیجه که دکتر میگه خوبه اما مردم و زنده شدم 

البته به دکترم اعتماد دارم چون چند سال میشناسم ولی چون به ماده بیهوشی حساسیت دارم و بیحسی بدنم زود میره خیلی سخت گذشت برام بعدش هم که کلا بیحال شدم و خسته 

عمل خیلی سختیه اگه در جریانش باشی و ببینی هنوز بعد از یک هفته درد و بیحالم 

امیدوارم نتیجه کار باارزش باشه و جبران بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

من شنبه عمل لیپو دارم

این پست و هم وقتی داشتم دنبال اطلاعات می گشتم دیدم

از اونجایی که خودم به شخصه کل اینترنت و بالا پایین کردم تا جواب سوالاتمو پیدا کنم بعد عمل تجربه خودم و میزارم شاید به درد کسی خورد😊😊😊😊

2803
Chichilass عمل كردي عزيزم ميشه بگي چطور بود ؟؟

حتما عزیزم 

من شنبه عمل کردم

خودم ساکن رشتم و عملم تهران بود

بیهوشی کامل داشتم و عملم ۴ ساعت طول کشید 

لیپو شکم پهلو و پشت

باید بگم عمل سختیه

ولی این سختی برای بعد عمل و دوره نقاهتش ه نه خود عمل

باید بگم واقعا دردناک

با یه گن تنگ نفس کشیدن و خوابیدن روی سوراخ های لیپو

بدتر از همه اینکه باید تو همچین گن تنگی دورتادور پوشاک بچه بزاری که خیلی خیلی تنگ ترش میکنه

دوره نقاهت کوتاهی نداره و من بعد ۵ روز هنوز نمیتونم درست راه برم و اینم بگم که حتی تنها نمی تونید برید دستشویی

چون یه نفر باید باشه که گن و براتون باز کنه و بعد دستشویی ببنده

تو اوضاع اقتصادی الان حداقل چند میلیون هم باید برای هزینه های بعد عمل بزارین

حتما عزیزم  من شنبه عمل کردم خودم ساکن رشتم و عملم تهران بود بیهوشی کامل داشتم و عملم ۴ ساعت ...

عزيزم ميتونم بپرسم شما حجم چربيتون زياد بود يا نه ؟ و اينكه  پيش كدوم دكتر رفتين الان بعد ٥روز تغييري حس كردين ؟با اين اوصاف فكر ميكنم با بچه كوچيك سخت باشه اين عمل 🤔🤔

2804
خیلی جالبه یهووووو سه چهار نفر پشت سر هم اومدن میگن دکتر زرگری خوبه و پیشش جراحی داشتن!!!!کاملا اتفا ...

عزیزم چون دکتر زرگری زیاد  متقاضی جراحی زیبایی داره ممکنه که توی یه تایم اومدن در موردش صحبت کردن. نباید وجه ای دکتری که نمیشناسی رو شما خراب کنید.

2805
سلام  من لیپوماتیک شکم رو پیش دکتر مریم ضابطی انجام دادم ولی اصلا راضی نبودم.شکمم پستی و بلندی ...

جدی میکی ؟؟؟منم پیش دکتر مریم ضابطی لیپوماتیک کردم ولی واقعا حرف نداره شکم پهلوم مثل ساعت شنی شده

2801