2777
2789

دو میلیون میخوام به نیازمندا کمک کنم. البته فقط ی نیازمنه نه . به چند نفری میخوام کمک کنم حالا بنظرتون پول نقد بدم بهشون یا یه مرغ و یه قوطی روغن مایع بدم؟

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سبد كالا بده:

حبوبات

برنج

روغن

تن ماهي

ماكاروني

سويا رب

پودر شوينده

خرما

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
نیازمند

اکه واقعا یه خانواده ی نیازمند واقعی میشناسی ،خرد ش نکن به همون یه خانواده یا نهایت دو خاتواده کمک کن بزار چشم شون ببینه، البته به شرط اینکه مطمئن باشی سرپرست معتاد و بد  نداشته باشن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

مواد غذایی بدن چون ممکنه ی معتادی ،زورگویی تو خونه باشه و پول رو حیف کنه ...البته بپرس ازش ک بدهی داره یا ن و خودت در حد توانت بدهیشو بده بصورت مستقیم ب طلبکار 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
از نظرم اون پول رو خوراک بخر بده بهشون 

اره منم همین فکرو میکنم ... گفتم نظر شمارو بدونم ی وقت بد نباشه خوراکی بدم

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
مواد غذایی بدن چون ممکنه ی معتادی ،زورگویی تو خونه باشه و پول رو حیف کنه ...البته بپرس ازش ک بدهی دا ...

چون میدونم معتادن سرپرستشون ب همین خاطر میگم مواد غذایی بخرم

مواد غذایی بدن چون ممکنه ی معتادی ،زورگویی تو خونه باشه و پول رو حیف کنه ...البته بپرس ازش ک بدهی دا ...

روح مادرتون شاد ۵ تا صلوات میفرستم براشون

اره منم همین فکرو میکنم ... گفتم نظر شمارو بدونم ی وقت بد نباشه خوراکی بدم

نه خودت پک درست کن

مثلا میتونی حبوبات باز بخری 

و یا برنج حالا هندی هم شد مشکلی نیست

بعد خودت بسته بندی کنی

یا مرغ دولتی یا یخ زده از فروشگاه رفاه بخر خرد کن باز بسته بندی کن بزار

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
روح مادرتون شاد ۵ تا صلوات میفرستم براشون

خیر ببینی بهترین ها نصیبت🌹

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
خیر ببینی بهترین ها نصیبت🌹

همچنین نصیب شما🧡