2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا حالا رابطه نداشتم ولی تجربه اطرافیانو میگم ، یه شوک باید فراموشش کنه مثلا آشنا شدن با یه آدم جدید یا وارد شدن به یه موقعیت بهتر

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

من تا حالا رابطه نداشتم ولی تجربه اطرافیانو میگم ، یه شوک باید فراموشش کنه مثلا آشنا شدن با یه آدم ج ...

ن اصلا

این خودش بدترین کاره

حداقل کار عاقلانه ای ک میتونم کنم فعلا نرم با کس دیگه 

هیچوقت خودت را سرزنش نکن،حتما تو اون موقعیت بنا به تجربیاتت برخوردی داشتی

، اگر فکر میکنی اشتباه کردی ومطمئنی بهش برگردی خوب میشه، برگرد ودوباره بساز.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
به این فکر کن اگه می‌رفتی زیر یه سقف یا بیشتر باهاش می‌موندی،باید جور طلاق و ول کردن بچه و دعوای هر ...

نگو ک دیگ از زندگی کردن ترسیدم 

همه میگفتن این ادم خوبیه

من ادم به این خوبی رو ار خودم دور کردم وای بحال اینکه یکی بیاد خودش بد باشع 

هیچوقت خودت را سرزنش نکن،حتما تو اون موقعیت بنا به تجربیاتت برخوردی داشتی، اگر فکر میکنی اشتباه کردی ...

دیگ دیروز بلاکم کرد 

دیدم شماره مو پاک کرده 

دیدم یه اکانت تلگرامش ک مخاطبای من هم رفته بودن براش دیلیت زده

فک کنم میخواد با کسی بره تو رابطع 

نگو ک دیگ از زندگی کردن ترسیدم همه میگفتن این ادم خوبیهمن ادم به این خوبی رو ار خودم دور کردم وای بح ...

خوب مگه نمیگی خیلی آدم خوبی بوده الان که شما رو بلده بیاد سراغت بیاد رابطه رو بسازه اگه دوست داره،به خدا مردی که زنی رو دوست داشته باشه به خاطرش کن فیکون می‌کنه

دیگ دیروز بلاکم کرد دیدم شماره مو پاک کرده دیدم یه اکانت تلگرامش ک مخاطبای من هم رفته بودن براش دیلی ...

زندگی خیلی پیچیده هست، باید خودت چیزی را بپسندی، مثلا،خیلی از افراد ورفتارها ممکنه برای من عادی وخوب باشند ولی برای شما خط قرمز باشه،

پس روی حساب حرف دیگران پشیمون نباشید،اما خب از این به بعد دیدگاهتون را نسبت به اطرافیان مثبت تر کنید.

خدا گره گشاست، بالاخره مورد بهتری میاد براتون.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.