2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
جفت سر راهی با استراحت و رشد نی نی میره بالا جاش با نی نی عوض میکنه
خدایا به خواست و اراده تو من مامان شدم ازت میخوام تو این سفر 9 ماهه مواظب سلامتی من و میوه دلم باشی.الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخ دقیقا نیلو جون. ارباب رجوعا منتظرن من برم مرخصی بعد بیان نباشم که وقتی برگشتم دهنمو صاف کنن
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
هستم دوستای خودم. اتفاقا امشب و فردا کلی برنامه داریم برای انجام دادن ولی امشب خونه ام مهمون دارم بچه ها میگن تا 6 ماهگی میتونی بری مسافرت با هواپیما و چیزای دیگه ولی بعدش هواپیما فقط نمیشه. اگه مشکلی از بابت جفت و جنین نباشه هیچ مشکلی واسه مسافرت نیست
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
یکی از دوستای دوران دانشجویی شوشو هنوزم با هم هستن و تبدیل به خانوادگی شده گیر دادن میگن ما هم با شما فردا میایم میخواید برید واسه نی نی وسایل ببینید و بخرید
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
منم یهو میرم چندتا کار میکنم هی میام اینجارو چک میکنم
امروز خداروشکر تا 2هستیم سرکار. ولی از خدامه زودتر عید بشه دیگه نرم سرکار من کلا با ساعت کاری مشکل دارم واسه همینم خیلی حال نمیکنم با کار کردن
وای بچه ها کارپردازمون یه پسره س متولد 70. الان بهم گفت بی منظور یه چی بگم بهتون؟ گفتم بفرمایید. اشاره میکنه به دلم میگه ماشالا پیشرفت بنده خدا خوبه
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...