2777
2789
ی گروه خواننده ی کرده ای ک هفت تا پسرن فکر کتم اسم گروهشونم بی تی اس هست ک الان آرمشونم رو کلی لباس ...

اصلا سخت نگیر دوست عزیز خیلی از دخترا طرفدار اونان اقتضای سنشون هست خوشبحالشون  حالشونو  خریدارم😍

برای خورشید پس از شبهای طولانی
من کارمند دولتم ساعت کاریمون تا 2:15 هست حکم که مشخصه و همه ادارات یکیه و اینکه درسته یه مبلغی رو ...

من خانم مهندسی میشناسم با 14 سال سابقه کار تو شرکت خصوصی 6 تومن حقوق میگیره

اون هم با کلی کار

این فقط یک نمونه س

کارمندی شرکتای خصوصی خیلی کار میکنن

یه آقای دکتری بود مدیر یکی از پروژه های شرکتی که من اونجا کار میکردم بود

مسخره مون میکرد!! میگفت شماها چقدر کار میکنید؟؟!!

با این همه کار همیشه مدیرعامل و بقیه شرکا طلبکار بودن!!

برای یه پروژه ای یه مدت میرفتم بنیاد مستضعفان که فقط از مدارک اونجا استفاده کنم

کارمندی بود که هر روز ساعت 10 میومد

یه بار مدیرش اومد گفت زودتر بیا فلان پست رو بهت بدم

آقا قبول نکرد!! بهونه بچه ش رو کرد و ...

گفتم ببین چقدر درآمد داره که با گرفتن پست بالاتر و حقوق بالاتر هم راضی نمیشه از خوابش بزنه!

من خودم هر روز 8 صبح اونجا بودم

متاسفانه اینها واقعیتای جامعه ماست عزیزم

زحمت کمتر درآمد بیشتر، زحمت بیشتر درآمد کمتر

شما میگی حقوقت کمتره ولی درعوض ساعت 2:15 تعطیل میشی

این برای یه خانم عالیه

من تو تهران ندیدم شرکت خصوصی که زود تعطیل کنن...سر وقتم که از شرکت بری چپ چپ نگات میکنن که کجا؟؟ بمون اضافه کاری

من خوشبینانه ساعت 6 میرسم خونه...حالا بیا بفکر شام و ... باش

تازه بچه ندارم

اونی که بچه داره مدیریتش واقعا سخته!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما.این تاپیک خیلی خوبه. یه کاربر خانم هستش خیلی باسواد، از نظر اقتصادی و خلق پول عالی، بازارها رو خیلی خوب میشناسه، خیلی راحت متوجه افت خیز قیمت ها میشه، اگه تو این تاپیک حضور ندارن حتما از ایشون استفاده کنید. کاربر جولان هستن.

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 

اگه اشتباه نکنم دکترای اقتصاد، ارشد حسابداری و لیسانس مدیریت مالی داشتن، حتما استفاده کنید.

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 
من کارمند دولتم ساعت کاریمون تا 2:15 هست حکم که مشخصه و همه ادارات یکیه و اینکه درسته یه مبلغی رو ...

عزیزم میتونم بپرسم محدوده دریافتیتون چنده؟ با چن ساعت اضافه کار

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
من خانم مهندسی میشناسم با 14 سال سابقه کار تو شرکت خصوصی 6 تومن حقوق میگیره اون هم با کلی کار این ...

واقعا نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حال این خانم من همسرم کارگر کارخونه هستش حقوقش شده۶۷۰۰از ساعت ۷میره تا ۴و نیم ساعت ۵هم خونست دیگه 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 

سلام من اززمان سفیدبرفی میخونمتون اون زمانا بینهایت ولخرج بودم سال نودویک عقد کردیم بدون هیچ پشتوانه بدون پول عاشق بودیم وخام باسیصد هزاراومده بودخواستگاریم اون زمان دوره ی اقای احمدی نژاد بود که یهوطلا از سی هزارتومن شد صدوچهل هزارتومن.وبرای اون زمان پول زیادی بود قیمت طلا .مابا یه مصیبتی حلقه مناسب پیداکردیم به قیمت هفتصدتومن .سیصدداد بقیه اشو بعدا دادیم .با پول وام ازدواجمون که اون زمان سه تومن بود سرویس طلا وخرید کردیم رفتیم خونه زندگیمون .همه چیزبه عهده خودمون بود خرید عروسی واجاره و....حتی یه هزاری هم کسی تاحالا نداده بهمون .همسرم شغلش ازاده درامدش خوب بود ولی مدیریت من ضعیف بودمثلا پول عروسی نداشتیم ولی من گوشی لمسی نوت یک داشتم که براخودش خدا بود اون زمانا.اولین گوشیه لمسی بزرگ بود ازلحاظ اینچ.خواهرم میگفت بهش پاره اجر .بماند چقدرمصیبت کشیدیم تاخونه احاره ای پیداکنیم باپولمون .یک سال اول زندکیمون من سه تا گوشی عوض کردم سه تا تبلت یه لب تاپ همه هم بالای یک وهفتصد که پول خیلی خیلی بزرگی بود برای یه گوشی .همسرم ادم خوب وارومیه وهرچی میخواستم میخریدونه نمیاورد منم بچه بودموخام.اصلا به فکراینده نبودم به فکرپس انداز یعنی اکه خدایی نکرده یه طوری میشد که بستری بشیم یه هزارتومن تودستمون نبود ولی گوشی من ملیونی بود.طلاهامم همه کم وزن وچرت ☹️این کارای من باعث شد که همسرم کم بیاره چک وقرض وقولش زیادبشه حتی طفلی نمیتونست قسط وام مسکنمونوبده.بااین وضعیت دلمم بچه میخواست به زور مجبورش کردم بچه دارشیم 😅😅نمیخواست میگفت بچه ای بزار یکم وضعمون بهترشه مگه این مغز من حرف گوش میداد.حالا بچه دارم شدیم وهمچنان به همون منوال بودم هرچی میومد دستمون خرج میکردیم لباس وگوشیو وسایل دکوری وچرت وپرت .بچم پنج سالش بود تایپیک سفیدبرفی ودیدم خوندمو خوندم تازه فهمیدم چکارا کردم چه پولایی خراب کردم نه خونه داشتیم نه ماشین خونه پدرشوهر م نشستیم بعدااینکه بچه دنیااومد البته رهن کرده بودیم .اگرباپولایی که تودستم میومدمن قشنگ میتونستم یه خونه ویلایی داشته باشم بایه ماشین مدل بالا که دیدم ای وای من هیچی نداریم.خداخیربده سفیدبرفیو شروع کردم به پس اندازه یه خریتم کردم طلاهامو زمانی که طلا صدتومن بود فروختم گذاشتم بانک که سودبگیرم اونم چقدربود سودش سیصد تومن یا صدتومن یادم نیس .حتی یادمه یکی ازالنگوهام شکسته بود فروختم میزغذاخوری خریدم😐😐.

خلاصه به فکرپس اندازافتادم تازه پول جمع میکردیم که اپارتمان بخریم تورم یهوشروع شداپارتمان پنجاه ملیونی شد ۱۵۰ ملیون .هرچقدر جمع میکردیم تورم ازماجلوترمیرفت .صدوشصت دستمون داشتیم همون اپارتمان پنجاه تومنی شد چهارصدتومن دیدیم نمیتونیم کاری بکنیم رفتیم مسکن مهرخریدیم خارج ازشهر

سلام خانما.این تاپیک خیلی خوبه. یه کاربر خانم هستش خیلی باسواد، از نظر اقتصادی و خلق پول عالی، بازار ...

سلام عزیزمم خوش اومدین نظر لطفتونه گلم 🙏🏻🥰خوشحال میشیم اگه نام دقیق کاربریشون رو میدونید تگشون کنید ♥️🌸🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خوب خانمادستاوردمن ازاین تایپک همسرم باوام مخالف بوداصلادنبال وام دسته چک این برنامه هانمیرفت امامن ...

با تورمی که ما داریم وام گرفتن بهترین کار ممکنه

سلام عزیزمم خوش اومدین نظر لطفتونه گلم 🙏🏻🥰خوشحال میشیم اگه نام دقیق کاربریشون رو میدونید تگشون کن ...

ببخشین عزیز شما توی تلگرام یا واتساب هم گروه دارین؟

سلام من اززمان سفیدبرفی میخونمتون اون زمانا بینهایت ولخرج بودم سال نودویک عقد کردیم بدون هیچ پشتوانه ...

امیدوارم اینا رو هیچ وقت به شوهرت نگفته باشی 😂😂😂😂

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
دیروزواریزشد ۱۰۰تومن ماهی ۳۶۰۰بایدبدم ۳ساله ۱۸درصد

قراره با وامتون چیکار کنید؟

من خانم مهندسی میشناسم با 14 سال سابقه کار تو شرکت خصوصی 6 تومن حقوق میگیره اون هم با کلی کار این ...

کاملا باهات موافقم

برای یه خانوم عالیه ولی برای آقایون نه!

من خودم هم بین ساعت کاری کمتر و حقوق بالاتر اولی رو انتخاب کردم چون متاهل بودم و برام سخت بود تایم طولانی بیرون از خونه کار کنم و به کارهای خونه هم برسم

ولی اینکه شرکت خصوصی با این همه کار حقوقش هم پایین باشه خیلی نامردیه

سلام من اززمان سفیدبرفی میخونمتون اون زمانا بینهایت ولخرج بودم سال نودویک عقد کردیم بدون هیچ پشتوانه ...

ایکاش همون موقع وام ورمیداشتین و روی پولتون میذاشتین واسه خرید خونه

سلام عزیزمم خوش اومدین نظر لطفتونه گلم 🙏🏻🥰خوشحال میشیم اگه نام دقیق کاربریشون رو میدونید تگشون کن ...

من نمی‌دونم چطور تگ کنم، من کاربر آقام وایشون خانم هستن شما خودتون تگ کنید خیلی بهتره.حتما از ایشون استفاده کنید بی نظیر هستن تو زمینه مالی. اسم کاربریشون جولان هستش.