2777
2789
خب دیگه... یه دوره کامل خورده حساس نباش. اگه دکترش گفته بعضی بچه ها ریزتر هستن. یهو قد میکشن بچه ...

آره دقیقا چون امیرعلی تپل بود الان یکم حساس شدم ولی چون دختر بزرگم از اول ریزه بود اصلا حساس نشدم  

خدایا شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا چون امیرعلی تپل بود الان یکم حساس شدم ولی چون دختر بزرگم از اول ریزه بود اصلا حساس نشدم &n ...

همونه پس

خودت رو اذیت نکن. هر بچه ای یه جوره دیگه

آدم حساس میشه بدتره

همونه پس خودت رو اذیت نکن. هر بچه ای یه جوره دیگه آدم حساس میشه بدتره

دقیقا عزیزم الهی تنشون وعاقبتشون بخیر باشه،ما مامانا هم حتما باید غصه بچه رو تو هر  رده سنیشون بخوریم،الان غصه وزن وقد ،فردا درس،پس فردا دانشگاه ،بعد ازدواج ،خدا بخیر کنه مامان های ایرانی   

خدایا شکر  

دقیقا عزیزم الهی تنشون وعاقبتشون بخیر باشه،ما مامانا هم حتما باید غصه بچه رو تو هر  رده سنیشون ...

آره بخدا.. الان من بعد اینکه شما گفتی نگاه کردم دیدم وزنش کم شده. فکرم مشغولشه😁

آره بخدا.. الان من بعد اینکه شما گفتی نگاه کردم دیدم وزنش کم شده. فکرم مشغولشه😁

حالا فکر کنین امیر علی تو یک‌سالگی نزدیک۱۲کلیو بود بعد من دیگه الان خیلی غصه ام شده  

خدایا شکر  

اره همینجوره  بچه پشت سرهم از دوقلو سختتره مال شما لااقل نیازاشون یکیه  😩

من میگم دوقلو سختتره ،درسته نیازاشون یکیه،ولی همزمان میخان،خب منم یک نفرم ،مثلا الان خیلی حرف میزنند یعنی تو ماشین میشیننم از بس میگن مامان مامان،ریگه آخرش رد میدم یک دندان پزشکی رفتیم امروز از بس بهم تذکر دادن جلو بچه ها رو بگیرین خسته شدم ،کسی هم قبول نمیکنه اینا رو یکساعت بگیره ،بعد همسرم شب میاد میگه این بچه ها که ماشاءالله خیلی خوبن نمی دونن غذا دادن همزمان،دستشویی بردن همزمان ،خوراکی خوردن همزمان،گریه همزمان،دعوا که کار اصلیشونه،بعد جیغ و بازی همزمان چه انرژی میگیره

خدایا شکر  

سلام خورشید جون. بچه ها خوبن؟ والا من که نمیدم. بعد واکسن ۱۸ ماهگی دکتر یه دوره شربت کلسی کر به مه ...

سلام عزیزم

مهوین گلی خوبه؟ 

میگم شما مهدکودک خوب تو همدان سراغ نداری؟ یا خیلی گرونن یا خیلی کثیف😔

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍