2777
2789
اره دیگه باید یاد بگیرن راستش من وقتم ندارم زیاد بهش برسم  تازگیا اصلا انگار خودش غذاخوردن رو ...

طبیعت سنشون هست. از یه طرف بازیگوش هستن، از طرفی هم میخوان توجه پدر و مادر رو جلب کنن.

مهوین هم بعضی وقتا همینجوره. ما هم سر به سرش نمیذاریم، میدیم بهش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله عزیزم،اره دکترش گفت تا سه سالگی وزنشون کمتر رشد میکنند دکتر تو آبان بردم آزمایش داد ویتامین ...

ان شاالله.

دارو دادی؟

ویتامین دی و کلسیم ارتباط مستقیم دارن. برا رشد قد واجبه

فکر میکنم انگار محیا دلش توجه بیشتر میخاد،شاید بخاطر کوچولو جدید که خودتون بهش غذا می‌دین اینم مدل ا ...

دقيقا خورشید جون.

منم میبینم دو ساعت طول میکشه تا غذاش رو بخوره، همش میگم خودم بدم زود تموم شه. باز جلو خودم رو میگیرم 

ان شاالله. دارو دادی؟ ویتامین دی و کلسیم ارتباط مستقیم دارن. برا رشد قد واجبه

آره سه ماه ویتامین د خورد خود دکترشم قطع کرد گفت بیشتر تو کلیه هاش رسوب پیدا می‌کنه ،گفتم یک داروی تقویتی خوبی بده گفت نه لازم نیست هر دارویی عوارض هم داره

خدایا شکر  

آره سه ماه ویتامین د خورد خود دکترشم قطع کرد گفت بیشتر تو کلیه هاش رسوب پیدا می‌کنه ،گفتم یک داروی ت ...

خب دیگه... یه دوره کامل خورده

حساس نباش. اگه دکترش گفته

بعضی بچه ها ریزتر هستن. یهو قد میکشن

بچه وقتی غذاش خوبه و همه چی میخوره. نیاز به مکمل الکی نداره

دقيقا خورشید جون. منم میبینم دو ساعت طول میکشه تا غذاش رو بخوره، همش میگم خودم بدم زود تموم شه. باز ...

آره اینا دوتا هستن مخصوصا روشنا خیلی بد غذا هست یعنی غذا تو دهنش نگه می‌دارد قورت نمیده،دیگه حوصله ام نمی‌کشه صبر و تحمل کنم

خدایا شکر  

آره اینا دوتا هستن مخصوصا روشنا خیلی بد غذا هست یعنی غذا تو دهنش نگه می‌دارد قورت نمیده،دیگه حوصله ا ...

عزیزم... خدا صبر و توان مضاعف به شما بده.

هزار ماشاالله 

سخته واقعا 

من انتظار داشتم بلندتر بشه ،الان برات نگاه میکنم چقدر بشه

من یه جا خوندم میگن دختر، میانگین پدر و مادر منهای ۴

پسر میانگین پدر و مادر بعلاوه ۴

نمیدونم درسته یا نه.

مرسی عزیزم