2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269716 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بیتا جان منم میخوام ۱۰کیلو چاق کنم وزنم ۶۲ قدم ۱۷۰ دوماهه میخوام نتیجه بگیرم چیا بخورم مثلا بعداظهر و ساعت ۱۰ ۱۱ظهر بعنوان میانوعده؟ روزی چقد باید کالری بزنم ؟ خودم دوکیلو اضافه کردم همش شکمم فقط تغییر کرده🥲میخوام رونام و ساق پاهام چاق بشه و صورتم

به نام خداوند رنگین کمان
سلام گلم اما نان لواش هیچ خاصیتی برای بدن نداره وبنظرت بانون شکم بزرگ نمیشه

سلام عزیزم ببینید ما برناممون اینجوریه که از تمام مواد غذایی استفاده کنیم و درستشم اینه که از همه مواد تو برنامه باشه خوردن فقط نون تقریبا غیر ممکنه درسته کالری پر میکنه اما هم خسته کننده هست همم ارزش غذایی اون برنامه کامل رو نداره

اهان درسته بعد ببخشید بعد کالری ثبیت ، حالا از این به بعد چیکار کنیم که وزنمون همیشه ثابت بمونه و کم ...

تا ۶ ماه کالری تثبیت بزنید بعدش دیگه عادت کردید همون مقدار غذا میخورید و دیگه ثابت میمونه

سلام بیتا جان منم میخوام ۱۰کیلو چاق کنم وزنم ۶۲ قدم ۱۷۰ دوماهه میخوام نتیجه بگیرم چیا بخورم مثلا بعد ...

سلام عزیزم برا میان‌وعده من خودم آش رشته، شله زرد، سوپ ورمیشل ، سیب زمینی سرخ شده با تخم مرغ یا سیب زمینی آبپز، صبحا کیک و شیر موز و سالاد الویه، سالاد ماکارونی و.... میخوردم یعنی فقط باید بخوری اصلا یه ثانیه نباید بیکار بشینی

برای فرم گرفتن بدنتم باید ورزش کنی اگه بتونی بری باشگاه که عالیه برنامه هم بهت میدن اگه نه تو خونه ورزش کن تو مانکن میزنه هر ورزشی چقدر از کالریت سوخت میشه و حتما حتما بعد ورزش سینه مرغ یا سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز بخور سالاد الویه هم عالیه

سلام به بیتا جون و دوستان.  من وزنم 47 قدم 163  چند کیلو باید اضافه کنم  و چه مقدا ...

سلام عزیزم بنظرم یه ۱۰،۱۲ کیلویی باید اضافه کنی و الانم برا اضافه کردن به روزی ۲۴۰۰ کالری نیاز داری