2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
وایی میفهممت دقیقا البته من قبل از حاملگی هم وزنم کم بود با دارو خودمو تپل کردم بازم برگشت ...حالا گ ...

من قبلا کالری شماری میزدم توروز کیکو اینا میخوردم خوراک لوبیا روزی دووعده میخوردم روزی 4000کالری میزدم تو دوماه سه کیلو اضاف شدم اللن اصلا وقت نمیکنم هرروز یادم میره کالری حساب کنم بچه مدرسه ای و کوچیک دارم همت میکنم از خوراک لوبیا هم زده شدم همه چیزی هم گیر نمیاد بخوریم تنقلات

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

من قبلا کالری شماری میزدم توروز کیکو اینا میخوردم خوراک لوبیا روزی دووعده میخوردم روزی 4000کالری میز ...

چقدرر خوب کاش ادامه میدادی .. خب بجا تنقلات چیزای دیگه مصرف کن که کالری بالا دارن 

یام                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی ۴۰۰۰خیلییه من بزور روزی ۳۰۰۰ میرسونم تهوع میگیرم ...امروزم فک نکنم بتونم به ۳۰۰۰برسونم

من صبحونه خوراک لوبیا عصرونه همون  شیرو کیک اما الان فک کنم 1500بشه

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

بیتا جان من هر روز که خوب کالری میزنم چرا روز بعدش نمیتونم همون اندازه بزنم ؟ دیروز ۳۰۵۵زدم ولی امروز کلاااا ۲۰۳۲ تا ؟ الان ابن چندمین باره که اینجور شدم هروز که خوبم روز بعدش نمیتونم ...بنظرت اینجور وزن اضاف میکنممم؟؟؟؟

یام                              
بیتا جان من هر روز که خوب کالری میزنم چرا روز بعدش نمیتونم همون اندازه بزنم ؟ دیروز ۳۰۵۵زدم ولی امرو ...

عزیزم قرص مولتی ویتامین بخور اگرم اسهال مزمن داری یک دوره هر ۸ ساعتی قرص مترونیدازول مصرف کن

آبم فراموش نکن حتما حتما روزی ۶ تا ۸ لیوان آب بخور

شبتون بخیر خوشکلا 

چند روز پیش گفتید یه برنامه که ۳۰۰۰ کالری داشته باشه بزارم امشب بلاخره وقتم آزاد شد میزارم براتون

۱.صبحانه : نان تافتون 1 عدد( ۲۰۰ گرم)= ۴۹۰ کالری

پنیر خامه ای ۱ قوطی کبریت(معادل ۳۰ گرم)=۷۹ کالری

شیر موز ۱ لیوان =۲۲۲ کالری

۲.میان وعده صبح : خرما ۵ عدد= ۱۳۶ کالری

۳.ناهار:پلو برنج آبکش کم چرب ۱ بشقاب پر ( معادل ۳۰۰ گرم)= ۴۸۰ کالری

خورشت قورمه سبزی ۱ ملاقه = ۲۷۹ کالری

سالاد فصل با سس ۱۰ قاشق =۳۰۰ کالری

دوغ= ۶۰ کالری

۴. میان وعده عصر: شیره انگور ۳ قاشق= ۱۵۰ کالری

آش رشته هر بشقاب یا بهتره بگم هر دو ملاقه پر حدود ۲۵۰ گرمه که کالریش میشه۴۶۲

۵. شام : نان تافتون نصف عدد معادل ۱۰۰ گرم ۲۴۵ کالری

شامی کباب ۱۰۰ گرم = ۲۰۰ کالری 

این برنامه جمعا ۳۱۰۰ کالری داره که تازه من میان‌وعده شب هم نزاشتم و میانوعده صبح هم فقط ۵ تا خرما بود میتونید تعداد خرما رو در روز به ۱۵ عدد برسونید و آخر شب بازم یک لیوان شیر بخورید و همراه با شام ماست و نوشابه بخورید و..... 

یعنی اول باید اراده کنید بعدم بتونید هزینه کنید و همه خوراکی تو خونه داشته باشید و تا میتونید بخورید بخووووریدا یه جوری که احساس کنید بادتون کردن در اینصورت موفق خواهید شد

عزیزم  من ۴۹ کیلو ام قدم ۱۵۸  روزی چند کالری باید مصرف کنم تا ۵۶ کیلو بشم توی دوماه

عزیزم با روزی ۲۵۰۰ کالری وزنت اضافه میشه اما اگه میخوای زود نتیجه بگیری بالای ۳۰۰۰ بزن