2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269741 بازدید | 13839 پست

یه هفته پیش لباس دادم خیاط بدوزه اندازمم درست زده بود ولی دیروز وقتی لباسمو آوردم از زیر بغلم تنگ بود بازوهام بزرگ تر شدن نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت پارچه لباسم و خیلی دوس داشتم 😐😔

خانما خیلی مراقب خودتون باشید من اومیکرون گرفتم خیلی حالم بده تمام بدنم درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم ...

خدا بد نده بیتایی حتما مایعات بخور و مراقب خودت باش استراحت کن

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❣️لیست کالری 20 بهمن ماه❣️
1_عسل👈5231💙
2_نازنین زهرا👈4527❤️
3_ساناز👈3890💕
4_پرنامین👈3840😊
5_گلی👈2985💖
6_مهتاب👈2728😍
7_سولین👈2458😘
8_فریمهر👈2355🤩
9_هستی👈2300🤗

منتظر شدم ولی دیگ اعلام نکردین😊

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
یه هفته پیش لباس دادم خیاط بدوزه اندازمم درست زده بود ولی دیروز وقتی لباسمو آوردم از زیر بغلم تنگ بو ...

بد موقعی رو واسه لباس دوختن انتخاب کردی ، الان میتونی ببری کنترل حلقه بزنه درستش کنه اما بازم اگه چاقتر شی نمیشه کاریش کرد

بیتاجون منم امیکرون گرفته بودم اشتهام کلا کور شده بود مولتی ویتامین حتما بخور دکتر برو و سرم و آ ...

آره منم هیچی نمیتونم بخورم 

دکترم رفتم قرص و شربت داد اما تقویتی هیچی 

حالا باید خودم بگیرم بخورم

مرسی از راهنماییت عزیزم

سلام، اونایی که اندازشون استاندارده هر کاری کردم نشد عکس بفرستم نت ضعیفه بعد اگه شد میفرستم ببینی ک ...

بیتا جون من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۱

میخوام بشم ۶۵ 

صورتم خیلی لاغر شده

بد تر اینه که باسن اصلا هیچی ندارم

باید روزی چند کالری بخورم تا عید

چه کالری شماری از همه بهتره

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
خانما خیلی مراقب خودتون باشید من اومیکرون گرفتم خیلی حالم بده تمام بدنم درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم ...

انشالا که هر چه زودتر بهتر شی بیتا جون مهربون

این تایم بیماریت سیپروهپتادین بخور

بیتا جون من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۱ میخوام بشم ۶۵  صورتم خیلی لاغر شده بد تر اینه که باسن اصلا هیچی ...

عزیزم به روزی ۲۹۰۰ کالری نیاز داری تا طی یکماه این ۴ کیلو رو اضافه کنی، چون صورتت لاغره سیب زمینی آب‌پز و ژله و سیب پخته و جوانه گندم رو تو برنامه غذاییت قرار بده 

برا بزرگ شدن باسنتم باید ورزش باسن انجام بدی مث اسکوات

و برنامه مانکن خوبه

ای بابا چه بد🙁

مراقب خودت باش بیتا جون انشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه

ولی من ورزش کمرو حذف کردم فقط باسنع و ران و بازو و زدم

میتونیم یه کم که چاق شدیم ورزش مخصوص لاغر شدن کمر رو انجام بدیم

منم ورزش کمر انجام نمیدم فقط پا و باسن و دست ولی کمرم هم داره چاق میشه