بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تقصیر من بود🥺شوهرم با یکی از دوستاش قطع رابطه کرده بعد من دوستشو دیدم بیرون رفتم باهاش احوال پرسی کردم و اینا🥺شوهرم خیلی عصبی شد اصن بام حرف نمیزنه🥺نمیدونم چرا با اون دوستش حرف زدم اصن چرا جواب سلامشو دادم
چ اشکالی داره من کلا عقیده دارم زن و شوهر در هر حالتی ک باشن باید شبو پیش هم بخوابن ولی خب شوهر بنده ...
ما هم هفته ای سه بار ولی هر وقت بهام کار داشته باشه به بچه ها میگه زود بخوابید دیره ولی وقتی کار نداشته باشه میگه جامو تو اتاق بنداز ولی من از این به بعد بیشتر تو اتاق بخوابه
نمیدونم میخاد چیکار کنه میدونه از بی توجهی متنفرم و تنها چیزی که اذیتم میکنه همینه برا همین ازم دوری ...
شوهر من اگ قهر کنه یا غذا نخوره اگ هی برم پیشش بگم چته چرا نمیخوری یا قهر نباش بابا ول کن فلان دیگ کلاهم پس معرکه اس کلا بدتر میشه لج میکنه بیشتر اذیتم میکنه ولی اگ ب حساب نیارمش ولش کنم ب حال خودش خود ب خود درست میشه
شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)