2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست
شما مخمر خوردی؟ تاثیر داشت  من امروز خریدم

من هیچی برای زیاد شدن اشتهام مصرف نکردم فقط اراده کردم ک بخورم وسلام😅

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
بچه ها شوهرم مثل اینکه میخواد تپل شم رفته کلی چیزای پر کالری واسم خریده ..😍 میگه این دو ماه فقط بخو ...

پس تلاشتو بیشتر کن معلومه تپل دوس داره😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شوهرم مثل اینکه میخواد تپل شم رفته کلی چیزای پر کالری واسم خریده ..😍 میگه این دو ماه فقط بخو ...

تو که انقدر شوهرت حمایتت میکنه پس تاااا میتونی فرصت رو غنیمت بشمار و حسابی بخودت برس که ایشالا تا عید بترکونی عزیزم  

عاااااااااالی آفرین آفرین⁦☺️⁩ غذای پر کالریت چ بوده عزیز؟

آش رشته😂😂😂و نون و شله زرد و تخم مرغ و کتلت وشیرینی خامه ایی دیگ فک کنم همینا ولی دیگ دارم میترکم بخدا

تو که انقدر شوهرت حمایتت میکنه پس تاااا میتونی فرصت رو غنیمت بشمار و حسابی بخودت برس که ایشالا تا عی ...

بیتا جون قبلا وقتی میگفتم چیزای مقوی بیار میخوام خودم و تپل کنم خیلی بد رفتار میکرد و میگفت نمیخواد همین جوری خوبی ..ولی الان هر چی بخوام واسم میاره بخصوص کلوچه خرمایی که گفتم کالریش زیاده ..😂😂