2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها کالری هر یک عدد میکادو چنده ؟تو نرم افزارم نیس و اینکه تو گوگل هم گرمی نوشته هرکی میدونه لطفا بگه امروز یه عالمه میکادو درست کردم خودم میخوام همشو بخورم😁

یه معجونی هم مربی باشگاهمون اون موقع بهم گفت درست کن حین و بعد ورزش بخور

۱ موز+ ۱ قاشق پودر کاکائو+۱ لیوان شیر+۱ قاشق پودر سفیده تخم مرغ+۱قاشق نشاسته ذرت گفت قاطی کن بخور

و خواهرم یه هفته درست کرد خورد واقعا خوب بود کلا هم کالری زیادی داره هم واسه باشگاه عالیه دیگه نمیخاد انرژی زا و پودر و...بخری

@098890   عزیزم تاپیک ماه پیشونی گفتی تگم کن اون تاپیک ما اینجاییم😁😂

سلام ممنونم گلی💋💋

راهی برای چاقی سراغ داشتین دریغ نکنید بهم بگید دعاگوتون میشم😚خدایا میدونم چاق میشم میدونم این آرزوم که از ۱۱سالگی باهامه رو برام براورده میکنی یه روز میام اینجا تاپیک میزنم خانوما راهیی برای لاغری بگین خسته شدم از چاقی 😃😃😃😃😃
یعنی اون اپلیکیشن حساب میکنه که چند کالری استفاده کردی؟ دیگه توی مانکن نمیزنی؟

نه گلم اون برنامه ورزش فقط کالری سوزوندم و خودش حساب میکنه دیگه چیزایی که میخورم و تو مانکن میزنم..