2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری باید کالری پایه رو حساب کنیم،ببخشید من شبا زود خابم میبره نمیام کالری اعلام کنم😂🤦🏻‍♀️

منم بعضی روزا از خستگی وقت نمیکنم بیام اعلام کنم

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
من تازه گرفتم هنوز استفاده نکردم گفتم فقط موادش تازه وعالی بود.چون طب سنتی هن بهم گفت سویق استفاده ک ...

عزیزم مزه اش خوبه‌؟ قابل خوردن هست؟ 

میخام اگ شد بگیرم ولی اگ طعم بدی داشته باشه نگیرم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
عزیزم مزه اش خوبه‌؟ قابل خوردن هست؟  میخام اگ شد بگیرم ولی اگ طعم بدی داشته باشه نگیرم

عزیزم من سویق کامل خوردم واسه من بی تاثیر بود

مزه اش هم یکم بدمزه است 

با شیر و عسل بخوری بهتره

کالری امروز من 3417 تا برنامه مانکن کالری شمارش خوبه؟ 

کالری شمارها 10 الی 20 تا جابجایی دارن(متفاوت ان) 

من از بشقاب استفاده میکنم مثلا بیتا جون گفت یک لیوان شربت خاکشیر تو کالری شمار مانکن100 تاست ولی برای من تو کالری شمار بشقاب 80 زده بود

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
عزیزم مزه اش خوبه‌؟ قابل خوردن هست؟  میخام اگ شد بگیرم ولی اگ طعم بدی داشته باشه نگیرم

عزیزجان گفتم من از داروخانه طب سنتی گرفتم خیلی بد بود انداختم از عطاری هم گرفتم خیلی بد بود.از این گرفتم فعلا یه هفته هست استفاده میکنم دوستام ودختر خاله هامم که اومدن خونه طعمشو دیدن هرسه نفرسفارش دادن وراضین.از طعمش.برید توپیجش از مرحله ب مرحلش فیلم گذاشته ورضایت هم زیاد داره.کلا براکودک وبزرگسال وکره بادام زمینی همه چی داره

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞

سلام بیتا جون

خوبین؟ ممنون بابت تایپیک خوب و کاربردیتون

عاقا من گمون کنم از همتون لاغرتر و از نظر بنیه ضعیفترم😐 قد ۱۶۰ و وزن ۴۲، یه بچه کوچیکم دارم، هرازگاهی حس میکنم دارم پوکی استخوان میگیرم از ضعیفی. میخوام انشالله تا عید ده کیلو چاق بشم

یک هفته‌ست شروع کردم به خوردن مولتی ویتامین، اشتهام خیلی خوب شده و میخورم، اما واقعا بلد نیستم کالری شماری کنم.

من واسه چندنفر غذا درست میکنم مثلا از کجا بدونم خودم چند گرم گوشت یا مرغ یا مثلا حبوبات خوردم؟ ینی واسه خودم جدا درست کنم هعی مواد مصرفیمو وزن کنم؟

ِ