...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟... ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پرکند یا خاک گور ._. خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟... ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پرکند یا خاک گور ._. خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
پیج یا حضوری ؟ پیجش mug.centerیه همچین چیزی من خود
من خودم ازش نراول ماگ خریدم مورد اعتماده بنظرم
تهران هم فروش حضوری دارن تو قروشگاه