2777
2789
عنوان

دوست دارم صبح ها زود بیدار شم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست

اگه کسی بیدارم نکنه ۶

اگه الارم سر ساعت ۶ باشه  ساعت  ۱۰ بیدار میشم چون هی خاموش میکنم

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب منم بچه ی اولم کلاس دومی اون یکی دیگه ۵ساله این آخری هم ۱۵ماهشه😅

خدا ببخشه 

خونه ام فقط ترررررکیییییده 🤣🤣🤣🤣

شب جمع میکنم ،عین دسته گل ،صبح به محض چشم باز کردن این سه تا ،میشه بازار شام. 

ب من باشه مث خرس قطبی دوس دارم 24ساعته رو خواب باشم

آخ منم همینجوریم اصلاهیچ کاری برام معنی نداره همش میگم خب که چی مثلااینقدرتلاش بکنم همونوبرم بگیرم بخوابم 

ولی هیچوقت به آرزوم نرسیدم خواب درستی ندارم 

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
من هر روز برنامه میریزم فردا زود بیدار شم بازم نمیتونم 

درسته .منم چون بچه هام بیدار میشن ،محبورم. مگرنه تا لنگه ظهر می‌خوابیدم 😴😴😁😁😁 

ساعت کوک کن بزار دور.  جایی که دستت بهش نرسه. 

اینجوری مجبور میشی بلند شی

آخ منم همینجوریم اصلاهیچ کاری برام معنی نداره همش میگم خب که چی مثلااینقدرتلاش بکنم همونوبرم بگیرم ب ...

بخاطر خوابم حاظرم از همه چیم بگذرم😂😂😂

حتی شما دوست عزیز

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
خدا ببخشه  خونه ام فقط ترررررکیییییده 🤣🤣🤣🤣 شب جمع میکنم ،عین دسته گل ،صبح به محض چشم باز ...

ممنون عزیزم همچنین

وای منم همینجوریه الانم دارم مثل.....کارمیکنم ولی مطمئنم تاعصربیشترتمیزنمیمونه یکبارم بایدسرشب تمیزکنم😢

هرچی شوهرم میگه ولش کن اینقدرسخت نگیرولی دست خودم نیست بایدهمیشه خونه تمیزباشه بخدادیسک کمرگرفتم خداصبربده بهمون

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
باز خوبه داداش باعث شده بیدار شی👏😂

اره شوهرمم همینومیگه چندروزه همش میگه کاش داداشت ۴۰تازن بگیره😂😂😂

آخه کلی پول پارچه دادم حالاخیاط بی خیال هنوزلباسموآماده نکرده دارم سکته میکنم ازدستش

بخاطر خوابم حاظرم از همه چیم بگذرم😂😂😂 حتی شما دوست عزیز

خخخ

درکت میکنم لامصب یک چیزدیگست عشقه عشق😅😅😅

ممنون عزیزم همچنین وای منم همینجوریه الانم دارم مثل.....کارمیکنم ولی مطمئنم تاعصربیشترتمیزنمیمونه ی ...

شوهر منم میگه ولش کن. 

ولی خودم حالم به هم میخوره از خونه ی کثیف 

الان دیگه ولش کردم   چون نمی‌رسم واقعا

همیشه باشوهرم بخاطر خوابم دعوا داریم😐😐 نمیدونم چرا نمیذاره بخوابم

وای چقدرماشبیه همیم😅

شوهرمنم همیشه ناراحته ازخوابیدنم منم همیشه بهش میگم تواون دنیاازت نمیگذرم که نمیذاری من بخوابم😂😂😂😂😂

شوهر منم میگه ولش کن.  ولی خودم حالم به هم میخوره از خونه ی کثیف  الان دیگه ولش کردم &nb ...

آره واقعاخونه ی کثیف خیلی بده من که هرموقع خونه کثیفه اخلاقم وحشتناک میشه عصبی میشم شدید