2777
2789
عنوان

دعا برا. امتحان رانندگی شهری

1362 بازدید | 20 پست

آبجی های گل 

خواهشا یه صلوات از ته دلتون بفرستید من فردا بعد 3 بار امتحانم قبول بشم 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله این دفعه قبول میشه. براش صلوات فرستادم

به امید خدا قبولی ایندفعه.

ایین نامه رو راحت قبول شدی؟فقط کتاب خوندی یا تست هم زدی درکل چکار کردی اگه میشه یکم برام بگو مرسی

❤ 

عزیزم توصیه میکنم ک ۴۰ بار آیت الکرسی رو بخونی حتما قبول میشی🌸🌸

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
به امید خدا قبولی ایندفعه. ایین نامه رو راحت قبول شدی؟فقط کتاب خوندی یا تست هم زدی درکل چکار کردی ا ...

اره عزیزم. آیین نامه 2 بار کتاب خوندم. 1 بار هم تست خودنم 

اره عزیزم. آیین نامه 2 بار کتاب خوندم. 1 بار هم تست خودنم 

مرسی عزیزم استرس نداشته باش حتما قبولی فردا.این پیجهای توی اینستا خوبن انگار لایو هاشونو ببین.من نگاه میکنم ترسم ریخته

❤ 
مرسی عزیزم استرس نداشته باش حتما قبولی فردا.این پیجهای توی اینستا خوبن انگار لایو هاشونو ببین.من نگا ...

برا استرس قرص میخورم. فقط ازت میخام برام صلوات بفرستی🌹