2777
2789
عنوان

کیا احساس بی کسی و بی پناهی میکنن

314 بازدید | 50 پست

من توی زندگیم از طرف مردای خانواده هیچ وقت حمایت نشدم و همیشه خودم تلاش کردم تا ذره ای کیفیت زندگیمو بالا ببرم

خیلی سختی کشیدم و دوران سختی رو پشت سر گذاشتم .

الان اوضاع زندگیم تقریبا خوبه .اما خستم و احساس بی پناهی اذیتم میکنه .

احساس میکنم بدون حمایت یه مرد نمیتونم دوام بیارم

مجردم

۳۱ ساله و شاغلم

🐈🐈‍⬛

من..

واقعا بعضی اوقات حس نا امنی و ترسم دارم.

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خیلی قوی هستی که به بیراهه نرفتی و مستقلی

اما جای خالی یک حضور امن آرام بخش مردانه شاید با هر چیزی پر نشه

فقط حواست باشه راحت به هرکسی اعتماد نکنی و اجازه ندی این خلأ باعث بشه ضربه بخوری از ی نر

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

متاهلم

ولی تنهاترین عالمم

نمیدونم حسم اشتباهه یا نه اصلا شاید تجربه چند سال زندگی مشترکم باشه:فک میکنم یه زن برا خوشبختی اصلا نیاز به مرد نداره.مرد تکیه گاه خوبی نیست 

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

منی که متاهلمم همین احساسو دارم ،هیچکس نیست که به عنوان تیکه گاه محکم بهش نگاه کنم نه داداش نه بابا نه شوهر با یه بچه کوچیک احساس بی کسی میکنم اکثرا وقتا میگم کاش میشد بچمو برمی‌داشتم  از اینجا میرفتم یجایی که هیچکس دستش بهم نرسه اما بازم میگم نمیشه 😏🥲

منظورت از ترس و نا امنی چیه؟

نمیدونم ، حس ترس دارم حس نا امنی 

اصلا نمیدونم چطوری توصیفش کنم

احساس نا امنی اینطوری که حس میکنم توی جهان تنها منم هیچ آدمی نیست ممکنه هر اتفاقی بیفته واسم، کلا حس ترس دارم مخصوصا شبا 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

تو خیلی قوی هستی که به بیراهه نرفتی و مستقلیاما جای خالی یک حضور امن آرام بخش مردانه شاید با هر چیزی ...

بله لطف خدا شامل حالم بود که همیشه نسبت به مردها بدبین بودم شاید چون پناهی توی خانواده ام نداشتم میدونستم مردای دیگه هم همینقدر به درد نخورن

. اما حالا که وارد جامعه شدم زن هایی رو میبینم که مورد حمایت شوهر یا برادر هستن و هر روز با این حس نیاز به یه حامی درگیرم

🐈🐈‍⬛
به نظرت تا کی میتونیم با این حس به زندگی ادامه بدیم؟

نمیدونم ولی میدونم وقتی مجبور باشی خیلی چیزا رو تحمل میکنی 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.