2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام اقیانوس جان عزیزم همه ی ما خودمونو سپردیم دست خدا تا ببینیم چی برامون میخواد ایشالله تواین راه خدا هیچکدوم ازمارو ناامید نکنه
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
اقیانوس جان چرا میخوای بلوغشو تاخیر بندازی ؟دختر تو تو سنیه که دیگه باید پریود بشه البته بازم خودت بهترمیدونی مشکل من این بودم که دخترم خیلی زود پریود شدیهنی ده سالگی اگه سیزده سالگی میشد دیگه دیفرلاین برش تزریق نمیکردم
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین خوب اقیانوس جان شاید یک مرتبه دخترت قد بکشه بعدشم عزیزم اگه لازم نباشه دکتر براش تجویز نمی کنه که من شنیدم دخترا حتی بعد عادت ماهانه هم تا 18 سالگیشون قد می کشن شاید دختر شما هم همون جوری باشه و یک مرتبه به امید خدا قد بکشه نگران نباش این نگرانی دختر خوشگلت رو هم ناراحت می کنه ها بعدشم مگه همه چیز قده
LilySlim Weight loss tickers
سلام منم دخترم 14 سالش تموم شده و الان 150 هست نوردلیتم دوسال زد فکرکنم همش دو سانت قد کشید دیگه نزدم دیدم دارم هورمونی که عوارضش ناشناختس به بدن بچم میزنم تغذیش مناسب نیست بد غذاس مکمل هم نمیخوره نمیدونم چکارکنم
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
اینجا دیوار نیس من سرمو بکوبم بهش واییییییییییی بچه داری همش استرس و نگرانیه اه خدایا یه کاری کن دخی ما کوچمولو نمونه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هر چی خواست خدا باشه دوستان بیاید روی اعتماد به نفس بچه هامون کار کنیم که اگه نقصی هم توی ظاهرشون هست باعث این نشه که فردا توی روحیه شون تاثیر بد بزاره و منزوی و گوشه گیر بشن و فردا توی فعالیتهای اجتماعی هم شکست بخورن
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
دخی من الان 13 سال و 11 روزشه و قدشم 151 هنوزم پری نشده همه کاری کردم والیبال هفته ای دوروز میره شب ها سر ساعت 9 فوقش دیر بشه10 میخوابه روزی 3 تا لیوان شیر میخوره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2810