2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای مهربون توروخدا من دارم دیوونه میشم دخترمن ده سال و شش ماهشه وکلاس پنجم وپریود شده وقدش ١٤٧سانتی متره امروز بردمش دکتر غددکاملا ناامیدم کرد که دخترت نهایت شش سانت دیگه قدمیکشه بخدا اونقدر گریه کردم چشمام هیچ جارو نمیبینه قبلا هم تحت نظر دکتر بود و گفت بلوغ زود رس نداره یعنی دختر من کوتوله میشه توروخدا جواب منو بدین دارم دیوونه میشم خدایا دخترم خیلی مظلومه بمیرم براش
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
t- sh عزیز سلام اللللللههههههههههی که مبارک باشه خانم شدن دختر گلت عزیز دلم . دختر منم دقیقا 10 سال و 7 ماهش بود که این اتفاق فرخنده براش افتاد و قدشم 148 سانت بود . ولی قد کشید دکتر بی سواد ما هم همین رو گفت که 3 تا 5 سانت قد میکشه . ولی خیلی بیشتر از اینا قد کشید . اولا دختر شما کوتوله نیست کی تا حالا با قد بالای 150 کوتوله شده ! دوما چرا گریه ؟ ! راستشو بگم منم دست کمی از شما نداشتم ولی جلوی دختری سعی کردم بروز ندم . بخاطر همین درکت میکنم . این تایپک پره از خاطرات پری دختر خانم و مادراشون . و میبنی که همه نگران قد بچه هاشون هستن و خیلی هاشون خوب قد کشیدن . توصیه میکنم ببرش پیش متخصص غدد اطفال . اونا بهتر میتونن کمک کنن .
مریم جون مرسی عزیزم از احوالپرسیتون . ایشالله که بچه های شما هم سالم و موفق باشن امسال اگه خدا بخاد دخترم خیلی بهتر درس میخونه . از مدرسش هم راضیه و مخصوصا معلم ریلضیشو خیلی دوست داره . در کل چون حجم کاریم خیلی زیاد شده دگه زیاد وقت نمیکنم بیام اینجا ولی واقعا این تایپک و خانم های گلشو دوست دارم بیشتر از هر جای دیگه توی دنیای مجازی
هزار آسمانی عزیز ممنون از راهنماییهات بردمش پیش غدد اطفال بخدا دارم دیوانه میشم اصلا خواب و خوراک ندارم دخترگلت الان چندسالشه؟چندوقته پریود شده؟ازاون وقت تاحالا چقدر قدکشیده ؟بخدا شرمندم که اینقدر سوال میپرسم خودت مادری و میدونی من چی میکشم
دیشب باهمسرم سراین موضوع کلی دعوام شد اون میگفت تو داری دیوونمون میکنی؟منم میگفتم اگه زودتر میگذاشتی ببرمش دکتر اینقدر زود پریود نمیشد خدایا بمیرم برای دخترم خیلی ازاین موضوع ناراحته دکتر غدد میگفت باید دوسال هورمون رشد بزنه موندم چیکار کنم
T_SH عزیز, من شما را خاطرم نیست ولی از نوشته هاتون متوجه شدم که مثل اینکه دختر گلتون پ شده.تبریک میگم عزیزم.چرا اینقدر ناراحت هستید.کاشکی سن دخترتون و شرایط قدیش را میگفتید تا دوستان میتونستند راهنماییتون کنن. به هر حال اتفاقیه که افتاده سعی کنید برای دختر گلتون به یکی از اتفاق های خوب زندگی تبدیلش کنید تا یک موضوع ناراحت کننده.
سلام دوستای مهربون خوبید ممنونم از دلگرمیهاتون ولی دست خودم نیست خیلی ناراحتم اونقدر مقاله تو اینترنت خوندم دیوونه شدم هزار آسمانی جون با اجازه ات به عنوان دوست اضافه ات میکنم
سلام t-sh خانم، دختر دختر شما علایم بلوغ رو داشت یعنی مو ... و رشد سینه؟ و اینکه سن استخونی دختر خانمتون چقدره؟منم دخترم درگیر این مساله قد و بلوغ هستش، دیگه اینقدر گریه کردم و دعا نمی دونم چی میشه. دکتر دختر من روحانی هستش و میگه سن استخونی مهمه. نمی دونم والله.
T-sh جان ببخشید شما سونوگرافی کردید نگفتند علایم بلوغ داره یا نه؟ و وزن دخترتون چقدره؟ چون منم سونو از سینه و رحم گرفتم میگه علایم نداره حالا می ترسم نکنه اشتباه کردن و متوجه نشدن. چون بلوغ ت
2810