2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام دوستان عزیز
دخترم طبق گفته دکتر 134 سانت و باید 141 باشه یعنی دکتر گفت بر طبق نمودار 7 سانت عقبه ولی ماشالله قد بچه های شما خوب بوده ، با اینکه نشانه های بلوغ رو داره یعنی میمیهاش درد داره و داره بزرگ میشه و صورتش داره جوش میزنه دکتر با توجه به سونو گفته اندازه رحمش کوچیکه و فقط قرص تقویتی داده و گفته بعد از سه ماه دوباره آز بده . من چون از نمودار عقب تره و کلا قدش خیلی کوتاهه نگرانم وگرنه 6 سانت بیشتر بود مشکلی نبود
سلام چکاوک 1یش کدوم دکتر میبریش؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دخترم میره اول راهنمایی قدش 156 هست به نظر همه قدش خوبه اما چون پری شده من میترسم همین قد بمونه من خودم 170 هستم اما دیر پری شدم دوم دبیرستان حالا دخملی به کی رفته خدا میدونه به نظر شما ببرمش دکتر غدد تا از مچ دستش عکس بگیره؟ یا یه متخصص رشد و تغذیه؟ باباش مخالفه میگه بزار خودش قد میکشه دکترش نبر اما اون هنوز نمیدونه دخترش پری شده منم بش نگفتم
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
راستی من خودم سر خود دارم بهش کلسیم دی ایرانی - زینک پلاس - آهن - فولیک اسید میدم ضمنا کلاس بسکتبالم ثبت نامش کردم
قبلا کلسیکر میدادم که نایاب شد
گلابتون جون به نظر من یه دکتر ببر که حداقل آزمایش بده و بر حسب نیازهای بدنش بهش ویتامین بدی. میتونم ببرسم چرا به باباش نگفتی؟ چون من خودم همون لحظه که دخترم کفت آنی به همسرم کفتم. البته دختری خودش فکر میکنه این راز بین من و خودشه و کسی خبر نداره.
عزیزم من نمیتونم راز دخترمو فاش کنم من خودمو جای اون میذارم منم خودم وقتی پری شدم اصلا دوست نداشتم بابام بفهمه میدونم دخترم همچین حسی داره
خانم گل دختر شما چند سالشه ؟ کی پری شد؟ قدش چقدره؟ بعد دیگه رشد کرد؟ بعد پری دکتر بردیش؟ چی بش داد؟ ببخش که اینقدر سوال پرسیدم
دختر من متولد شهریور ٨١ هست. و اسفند ماه .... شد. از اون موقع تا الان تقریبا ٥-٦ سانت قد کشیده. و الان ١٥٠ شده. من ٥ ماه بیش بردمش دکتر و ازمایش داد و بهش ویتامین دی و کلسیم داد که با قوانین خاصی باید بهش میدادم. الان هم دوباره باید ببرم دکتر که ازمایش بده و ببینه همه حیز روبراهه یا بازم باید ویتامین دی را بخوره. البته معضلی که الان دارم اینه که در ب در دنبال دکترم و دکتر بیدا نمیکنم. دختر شما حی؟ متولد کی هست و کی .......ی شده.
سلام
دوستانی که تهران هستین ممکنه به من بگین دختراتونو پیش کدوم دکتر غدد می برین؟
دختر من 84 هست و یه کم سینه هاش دردناک شده.
نگران بلوغ زودرسم.
ممنون
معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
سلام به همگی یه یک هفته مسافرت بودم شب قبل از اینکه از مسافرت بیام خبر دادن که پدر بزرگم فوت کرده تا هفته اونجا بودم الان دیگه رسیدم خدمتتون خ راستی من هنوز هیچ کار برا مدارس نکردم نه کیف نه لوازم تحریر نه روپوش واییییییی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام آرشیدا دکتر ربانی میبرمش
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
2810