2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
چکاوک جون دخترم در تیر ماه گذشته 142 بوده و امسال 152 است ده سانت اضافه کرده با وجود اینکه آمپول دیفر لین رو 4 ماه زد اما متاسفانه دوم شهر یور دوباره پری شد البته این بار من خیلی روش کار کردم و باهاش دوستانه برخورد کردم و دختری هم حس بهتری داشت بهش گفتم این نشانه سلامت تو است و اگه این اتفاق برای نمی افتاد باید در بزرگسالی کلی دوا و درمان کنی .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 152 برا دختر 12 ساله؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
بچه ها من متعقدم که توجه به ظاهر در سن نوجوانی لازم و ضروری است اما ما باید ما به عنوان مادران این جامعه توجه اونها رو به خیلی چیز های دیگه هم جلب کنیم مخصوصا توی این دوره و زمانه که کل جامعه داره رو به سمتی میره که همه ظاهر بین شدن
خیلی عالیه که عزیزم دختر من متولد 80
قدش 150
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام دوستان دخترمنم متولد 80 هست حالا که بچه ها تو سن بلوغند از نظر تغذیه چه برنامه هایی براشون دارین میشه یکم از رژیم عذایی دخملاتون بگین ویا چگونگی نظافتشون ممنونتون میشم
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
سلام آسمانی هستی؟
نه هنوز نشده ولی سینه هاش خیلی رشد کردن میترسم بشه
آسمانی جون اگه دخترت وزن مناسبی داره می تونه هم چیز بخوره گردو که عالیه شیر و لبنیات هم خیلی خوبه بچه های این تایپک هم نوشته بودند که دکتر ها حبوبات ر و هم توصیه می کنن در کل ورزش و تغذیه از هر نظر برای بچه های خیلی میتونه کمک کننده باشه
حکاوک جون خوب بابا قد خودت که خوبه. تا حالا دکتر بردی؟ من روزهای اولی که عضو شده بودم یه نمودار برای قد بحه ها کذاشتم که شبیه نمودار قد و وزن بحکی شون بود. اون را نکاه کن . دخترت نسبت به اون نمودار کجا هست؟ بعد هم نارا حتی نداره که اکر مشکلی باشه فقط زودتر ببر دکتر. دختر خود من بیشتر رشد قدی اش را از یک ماه. قبل از ... کرد تا الان . یعنی با دو سه ماهه بیششم که مقایسه میکنم میبینم رشد قدی داشته.
خانمای گل ممنون از راهنمایتون

من به دخترم قرص اهن و زینک میدم هفته ای دو یا سه بار .عدسی هم زیاد درست میکنم که با لیموی تازه خیلی دوست داره اکثرا بعد از وعده های غذایی اب یکی دو تا لیموی تازه رو با اب خنک رقیق میکنم ومیدم دخملی نوش جونش کنه چون لیمو منبع ویتامین ث هست .

کسی شربت الوورا به بچه هاش میده از داروخانه میشه خرید خواهرم به بجه هاش میده تا بنیه بدنی شون قوی بشه هی سرما نخورن .البته دکتر بهش پیشنهاد داده .
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
سلام دوستای خوبم
منم خواستم بگم اگه رشد قد بچه هاتون نرماله اصلا دنبال امپول و اینا نرید تغذیه خوب هم خیلی مهمه ولی دکتر ایلین گفت بچه هایی که در معرض بلوغ زودرسن زینک نخورن توجه هم داشته باشید که بچه های ما اگه الان پری بشن دیگه تقریبا وقتشه نگران نباشید اصلا ایلین قدش از نرمال خوش کوتاهتر بود مجبور ود درمان شه کلاس چهارم هم داشت پری میشد
ایشالا همشون سلامت باشن
روزی سه واحد لبنیات و ورزش منظم حداقل 3 روز در هفته هم برای قدشون خوبه هم بلوغ رو عقب میندازه
مهم اینه که شاد باشن و از زندگیشون لذت ببرن
بوس برای خودتون و بانوهاتون
2810