2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مریم جون الان سرچ کردم و اطلاعاتی در مورد کتابهای رانونا خواندم خیلی جالب بود اگه کانون پرورش فکری کتابها رو نداشت باید دنبالش توی کتاب فروشی ها بگردم . فکر کنم خیلی به درد بچه های ما میخوره .
سلام بعد از یک غیبت طولانی! من بالاخره جدا شدم! سر کار هم رفتم! سلما رو گذاشتم مجموعه کشوری 3 روز در هفته می ره اسکیت و بسکتبال و شنا! سه روز دیگه اش رو هم میره پیش مامانم! ساعت کار من خیلی طولانیه ... بچه ام حال روحی خوبی نداره! امان از پدر نفهم!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد دانه بانو جون خوش اومدی من نمی دونم مشکلت چیه ولی خدا کمک میکنه و از پس زندگی و کا ر بر میای عزیزم باید خیلی مواظب سلما باشی . سلما خسته نمیشه که هر سه تا ورزش رو میره ؟ هر سه تا ورزش رو در یک روز میره یا نه هر روز رو یه ورزش میره ؟ آخه دختر من فقط ووشو میره و میگه خسته میشم اگه شنا هم برم .
سلام . مریم جون من دخترم را برای کلاس رقص یه جا میبردم تو میدان کلها. کارش خوب بود وفقط جاش کوحک بود به خاطر همین وسطاش ٢-٣ دفعه هی کریز زدم بردم جاهای دیکه ولی خوب بشیمان برکشتم همانجا . حون جاهای دیکه میدیدی یهو ٣٠ تا بحه را ردیف کرده و معلمه هم تو حال و هوای خودش واسه خودش میرقصه و جلو ایینه بیشتر به فکر خودشه تا اینکه بحه ها حیکار میکنن. در صورتی که این جایی که من میبردم تو اوج شلوغی که دخترم به دوستاش هم کفته بود و اومده بودن ٦ تا بودن و خانمه کامل اشراف داشت که کی حیکار میکنه و از همه مهمتر من خودم روی مبل مینشستم و همه حیز را میدیم. اون موقع که من میبردم قیمتش هم نسبت به جاهای دیکه خوب بود . اخرین بار جلسه ای ٦ هزارتومان میدادم ولی اکر ١٠ جلسه ای بول میدادم میشد ٥٠ هزار تومان . فقط اکر نمیرفت کلاسش سوخت میشد. حالا اکر راهش بهت خوب بود بکو ادرس بدم.
دردانه بانو عزیزم خدا بهت کمک کنه و توان بده که وظایفت را انجام بدی.
هزار اسمان جون من دخترم تو فصل مدرسه که بود تا ساعت ٣ مدرسه بود تا میرسیدیم خانه ٤ بود و سریع مشق ها را مینوشت ٦:٣٠ میبردمش استخر دیگه بر میگشتیم خانه ٩:٣٠ بود و میخوابید. این برنامه ٢ روزمون بود . یه روز هم یکراست از راهه مدرسه کلاس دیکه میبردم .
مرسی مامان خانم گل . اره عزیزم مسیرش خوبه. خیلی ازت ممنونم
بچه ها الان یه سایت یافتم بنام تک بوک . برین عضو شین میتونین کتاب دانلود کنین.....عجب. تو چه قرنی مادر شدیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم......خدا بخیر کنه
سلام دوستان
مامان خانم گل عزیز،من هم مدتهاست برای دخترم به دنبال یه کلاس رقص خوب که تعداد بچه ها کم باشه و مربی واقعا خوب کار کنه ،میگردم .میشه لطف کنید ادرس رو برای منم میل کنید.ممنون از لطفتون
ذهن جایگاهی است که می تواند از بهشت جهنم و از جهنم بهشت بیافریند
مریم جون سلام .خیلی خوشحالم که شما رو توی این تاپیک دیدم،من اتفاقی امروز این تاپیکو مطالعه میکردم .عزیزم من اسم دخترم رو همون مدرسه که با شما صحبتشو کردم نوشتم تامنزل من 10دقیقه راهه.از اینکه منو راهنمایی کردید واقعا سپاسگذارم و خوشحال میشم اگر تونستید اطلاعات بیشتری در مورد مدرسه بهم بدید.امیدوارم همه بچه ها موفق و سربلند باشند .
خواهش میکنم عزیزم. هر سوال دیگه ای داشتین هستم در خدمتتون. اونجا درسا بچه معروفه. اسمشو رو در مدرسه هم زدن برای قبولی تیز هوشان و دومیدانی اش ....به خانم اردبیلی هم حتما بگین . کلاس چندمه دخترتون؟؟
من کل تهرانو گشتم اونجا رو اکی کردم. با این که تازه برای من راهش خیلی دور بود .
مریم جان دختر من کلاس دوم میره امسال.دختر باهوشی هست اما خب بازیگوش هم هست.
برای درسا جون ارزوی موفقیت دارم.اشکالی نداره اگر سوالی بود از طریق میل مزاحمتون بشم؟؟
حتما بهم ایمیل بده عزیزم. مراحم هستی. ولی تمام شرایط بچه رو بهشون بگو و ازشو بخواه پیشرفتشاشونو. هر ماهم باهاشون تجزیه تحلیل کن. اگر فکر میکنی کلاس اول کمی مشکل داشته سریع با خانم مهاجر شجاعی تا قبل از کلاس اول چند جلسه کلاس بگیر تو مدرسه.اگرم فکر میکنی مشکلی نداشته. که بازیگوشی تو تمرکز کردن حل میشه.
2810