2777
2789
عنوان

کیا از ورزش کردن متنفر هستن بدهیکل و چاقم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 48 پست
ای خدا خسته ام خیلی خسته ده سال رژیم بودم همیشه با عذاب وجدان کوفت خوردن اخرشم چاق شدم فقط

یه بار برای همیشه سبک زندگی و سیک عادات رو تغییر بدا از غذاهای سالم و کم کالری استفاده کن عادات سرد نخوری خیلی بهتره   غذای پر پروتئین و پر فیبر بیشتر سیر نگهت میدارن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینه که فکر میکنی قراره آسون باشه. من ده ساله هفته ای سه روز ورزش میکنم، هنوز برام آسون نیست. هنوزم صبح بیدار میشم دلم میخواد بیشتز بخوابم. 😬 راه حلش اینه که فعالیتی رو انتخاب کنی که لذت می‌بری، می‌تونه رقص باشه، می‌تونه دوچرخه سواری باشه، دویدن باشه، یا حتی پیاده روی. اینطوری طولانی مدت ادامش میدی

قد ۱۶۰ وزن ۸۰

هم قد منی

منم از لاغری مینالم

همه به هرحال این مشکل وزن و دارن حرص نخور با عشق برو جلو مطمئن باش نتیجشو میبینی این حس نفرتی که داری اصلا نمیذاره نتیجه ی کارتو بگیری

مشکل اینه که فکر میکنی قراره آسون باشه. من ده ساله هفته ای سه روز ورزش میکنم، هنوز برام آسون نیست. ه ...

یه سوال دارم ازت عزیزم

چون مدت زیادیه ورزش میکنی میخواستم بدونم باسنت با ورزش بزرگتر شده؟ 

توی ۶ ماه ۲۰ کیلو کم کردم. فقط و فقط به خاطر اینکه از صمیم قلبم از خودم بدم اومد و دیگه سمت غذا نمی ...

بهت درخواست بدم بعضی وقتا بیا دعوام کن شاید منم لاغر شدم 😭

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
مشکل اینه که فکر میکنی قراره آسون باشه. من ده ساله هفته ای سه روز ورزش میکنم، هنوز برام آسون نیست. ه ...

فقط از شنا خوشم میاد که هم گرون هم استخرا تعطیل از همه ورزش های دیگه متنفرم مخصوصا ایروبیک هی بپر بپر هی تکون اخه چرا 

دارم به لحظات شکنجه نزدیک می شم تو این همه سال می ری باشگاه شده هم پریود باشی هم فاق شلوارت پاره باشه وقتی اومدی خونه بفهمی 🤢

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
خدا خیرت بده بیا با جزییات بگو چه کردی

ببین اولش سخته...من قبل از اینکه سیر بشم از رو سفره بلند میشدم..فقط چند قاشق میخوردم...میرفتم خودمو مشغول میکردم...فیلم میدیدم..درس میخوندم ..میرفتم تو گوشی..بعد از یه مدت دیدم زیاد گشنم نمیشه و دارم عادت میکنم...الان بخدا لاغره  لاغر شدم که میخوام دوباره چاق بشم اما نمیشه چون اشتهام واقعا پایینه