2777
2789

سلام من مرداد انجام دادم و سومین انتقالم بود خداروشکر مثبت شد مرکز رویان انجام دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم خدا خیلی مهربونه ان نع العسر یسری

مرسی گلم اره خداروشکر واقعا برامون معجزه کرد 

من دفعات قبل خیلی رعایت میکردم این دفعه اصلا رعایت نکردم و بیخیال بودم شکر خدا جواب ازمایشم مثبت شد ان شاالله قسمت همه منتظرا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خودم مرکز ناباروری اصفهان ،انتقال دومم بود ،دکتر احمدی🤗روز انتقالم ۱۶ مهر بود. مثبته خدا رو شکر دعا ...

مبارکت باشه ان شاالله بارداری خوبی داشتی باشه

عزیزم ی تاپیکی هست مخصوص آی وی افی هاس اگه خواستی تگت کنم

سلام

من مرکز مام با دکتر علیرضایی

خداروشکر مثبت شد

خیلی خیلی این مرکز رو توصیه میکنم

من انتقال اولم عرفان نیایش بود و منفی شد و اونجا راضی نبودم

ولی مام عالیه

تنها توصیه من آرامش و بی استرسی

فقط و فقط

نه استراحت خاصی لازمه و نه تغذیه خاصی

روز ۱۷ بعد از انتقال ۲۲۰۰ دوتا جنین انتقال دادم خدا کنه دوقلو باشه🤗

ان شاالله سالم باشن هر چند تا هستن

من روز ۱۳ انتقال ۲۵۰۰ بود یدونس😍😍

ان شاالله سالم باشن هر چند تا هستن من روز ۱۳ انتقال ۲۵۰۰ بود یدونس😍😍

مبارک باشه انشاءالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم ، میشه لطف کنید بگید گرید جنیناتون چی بوده ؟ فریز یا فرش انتقال دادین ، من ماه آینده انتقال دارم خیلی استرس دارم 

مبارک باشه انشاءالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم ، میشه لطف کنید بگید گرید جنیناتون چی بوده ؟ ...

ممنونم عزیزم گرید جنینام بی بود فریز بودن سومین انتقالم بود

انتقالم دومرحله ای بود یدونه دوروزه گذاشتن سه روز بعد دوتا بلاست

استرس نداشته باش واقعا سمه من دو دفعه پیش استرس داشتم این دفعه واقعا استرس نداشتم سپردم بخدا خداروشکر مثبت شدم