2777
2789
سلام من مرکز مام با دکتر علیرضایی خداروشکر مثبت شد خیلی خیلی این مرکز رو توصیه میکنم من انتقال ا ...

منم انتقال اولم عرفان نیایش بود منفی شد اینقدر اذیت شدم جنین هامو اوردم اصفهان.شهر خودمون خدا روشکر مثبت شد

مبارک باشه انشاءالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم ، میشه لطف کنید بگید گرید جنیناتون چی بوده ؟ ...

ببین باید فقط بسپاری دست خدا.من بچمو نذر حضرت فاطمه کردم ایشالا خدا بهت میده فط باید کاملا اروم باشی و بدون استرس🤗🤗🌹🌹ایشالا بیا خبر خوب بده بهمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.همگی مبارکتون باشه.مرکز امید کسی میدونه کارشون چطوریه. تعین حنسیت هم انجام دادین 

من که والا خاطره خوبی از مرکز امید ندارم مرکز مام رو تهران شنیدم خوبه

من تعیین جنسیت نکردم  

من اندومتریوزم .دکتر شهرمون معرفی کرده مرکز امید دکتر ال یاسین برای عمل.چندماه دیگه هم نوبت داده.نمیدونم دکتر دیگه ای تو تهران کارش خوب باشه.اینجا که گفتن حتما باید بری تهران. 

خدایا مارا آن ده که آن به 
من اندومتریوزم .دکتر شهرمون معرفی کرده مرکز امید دکتر ال یاسین برای عمل.چندماه دیگه هم نوبت داده.نمی ...

عزیز دلم ایشالا جواب میگیری صبور باش خدا بزرگه....تا یه جاییش باید زحمت بکشی بقیشو بدی دست خدا...از یه جاییش واقعا کاری از دست بقیه بر نمیاد

سلام من مرکز مام با دکتر علیرضایی خداروشکر مثبت شد خیلی خیلی این مرکز رو توصیه میکنم من انتقال ا ...

سلام گلم.مبارکت باشه.

من هم میخوام این ماه با خانم دکتر آی وی اف انجام بدم.

راضی بودید؟

تورو خدا برای من هم خیلی دعا کن.

میشه بگید قبل و بعد از انتقال چیکار کردی؟

🌹میشه لطفا منو یک صلوات مهمون کنید.ممنونم🌹
منم انتقال اولم عرفان نیایش بود منفی شد اینقدر اذیت شدم جنین هامو اوردم اصفهان.شهر خودمون خدا روشکر ...

کار خوبی کردی... اصلا انگار جنین شناسشون خوب نیست.

خداروشکر مثبت شدی🥰🤗🥰

سلام گلم.مبارکت باشه. من هم میخوام این ماه با خانم دکتر آی وی اف انجام بدم. راضی بودید؟ تورو خدا ...

بسلامتی عزیزممم.

بله خیلی راضی بودم واقعا... 

خیلی دکتر خوبی هستند... هم باتجربه و هم مهربون و بااخلاق

دسترسی بهشون هم ساده است

شماره موبایلش رو میده که در صورت نیاز بتونی مشکلت رو بهش بگی.

در کل عالیه و من که خیلی دوسش دارم.

امیدوارم خدا جواب لطف و خوبی هاش رو بده

واقعا قبل و بعد از انتقال نیازی نیست تغذیه یا استراحت خاصی داشته باشی

فقط کارهای سنگین انجام نده بعدش و اینکه واقعا آرامش داشته باش

ایشالا حتما جواب میگیری🤗🥰🤗🥰

سلام به همه خانمهای عزیز.دوستان من IVF کردم و شکر خدا باردارم.چند تا آمپول گونال اف و یه سری داروهای انتقال جنین اضافه دارم هرکی خواست زنگ بزنه.گونال همونجور که میدونید بسیار کمیابه.امیدوارم کمکی بهتون بشه.و اگه میتونید به کسانی که نازایی دارن اطلاع بدید ایشالا به حق همین ماه ربیع دامن همه سبز بشه.

۰۹۳۵۱۰۱۰۹۱۶

بسلامتی عزیزممم. بله خیلی راضی بودم واقعا...  خیلی دکتر خوبی هستند... هم باتجربه و هم مهربون ...

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم به سلامتی دوران بارداریتونو به پایان برسونید و صحیح وسلامت نی نی تونو به دنیا بیارید

برای من هم خیلی دعا کن.

🌹میشه لطفا منو یک صلوات مهمون کنید.ممنونم🌹
ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم به سلامتی دوران بارداریتونو به پایان برسونید و صحیح وسلامت نی نی تونو ...

ممنونم عزیزم🥰😍از صمیم قلبم آرزو میکنم بهترین اتفاقا برات بیفته🥰