2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و‌مادرم....🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 434969 بازدید | 1636 پست
متولد چندی عزیزم‌ چقدر صبر زینبی خدا بهت عطا کرده

۶۲💖

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
زنده باشی گلم🤍 ممنونم از نگاهت🌹

خدا مادر و پدرت رو بیامرزه 🖤

معذرت میخوام ولی چقدر همسرتون خودخواهه!!

یعنی فقط به خاطر اینکه تو اون دنیا ائمه دستش و بگیرن ومقام شهادت بهش بدن حاضر زن بچه رو بزاره بره !

بعد ایشون نمیگه هزینه تامین شما از کجا میاد؟

به ایشون بفرمایید مسئول زندگی هر کدوم از این بچه ها هم شمایید اگه حتی یکیشون راه خطا بره تو بهشت هم باشی باز حق پدر و فرزندی که داشتی و به جا نیاوردی و شما رو بهشتی نگه نمیداره 

چه بسا پدر و مادری که سالها در عبادت بودند ولی میبینیم فرزندشون چقدر باعث ازار بقیه افراده و دعای خیری برای اون پدر و مادر فرستاده نمیشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام اسی جون من تمام داستانتو از اول خوندم قلمت عالی هست ولی بنظر بنده شما تو زندگی بدبختی نکشیدی ...

سلام،انشاءالله شما نه داغ پدر و مادر ببینی،نه داغ بچه و هیچوقت متوجه نشی چی میگم

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
2803
بعدشم من ۱۸ سالمه و دلیل نمیدونم ب کسی جوابی پس بدم حتی اگه کنکور داشته باشم مسئولش خودمم

این دوستمون برا صلاح خودت گفته دیگه ،درس مهمتره ،انقد تند نباش تو رفتارت عزیزم ،مودبتر و مهربونتر میشه جواب داد،حرف بدی بت نزد ک اینجوری موضع گرفتی!

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.
 این دوستمون برا صلاح خودت گفته دیگه ،درس مهمتره ،انقد تند نباش تو رفتارت عزیزم ،مودبتر و مهربو ...

من سو تفاهم برام پیش اومده بود و معذرت خواهیم ازشون کردم فقط موندم دلیل موضع گرفتن خود شما چیه این وسط🤣

2804

رضوانه جان

همسر من هم آموزش های نظامی برای سوریه رو شروع کرده

ایشونم طلبه اند و استاد سطح عالی حوزه 

منم سه تا دسته گل دارم

سختی هایی نه از  جنس سختی شما

ولی کشیدم از جنس خودم و چیزی که خدا  برام مقدر کرده

اینا رو گفتم که تهش بگم

من برای سفر اربعین عازم بودم و موکب دار و همسرم موندن بچه ها رو نگه داشتند  و رفتنم به سفر عتبات رو مشروط کردند به دعا برای شهادتشون

خوب سخت بود ولی به قولم عمل کردم

و صبر هم خواستم

جاهایی مثل حرم سید محمد که معروف هست به حاجت روایی نه تنها دعا کردم از همسفرهامم خواستم دعا کنند برای شهادت همسرم

تو هم از خدا بخواه و دست و پای همسرت رو در بند نذار

سلام،انشاءالله شما نه داغ پدر و مادر ببینی،نه داغ بچه و هیچوقت متوجه نشی چی میگم

سلام عزیزم

من تقریبا اولین باره که داستان زندگی میخونم تو نی نی سایت،حتما حکمتی توش بود اشتباهی اومدم وبرام جالب شد تا تهش خوندم، خدا خودت و عزیزانت رو زیر سایه اهل بیت علیهم السلام حفظ کنه.

ولی به نظرم با روح بزرگی که شما داری و اینهمه خوبه که همسرتون دارن، حیفه که توفیق بزرگی مثل شهادت رو، که البته قسمت هر آدمی نمیشه و باید واقعا درجه یک زندگی کرده باشی تا بهش برسی رو از دست بدین.

شما خانواده مذهبی داشتین و خودتون هم تحصیل کرده این، چون خودتون هم معتقد به اصول اسلامی هستین نظرم رو میگم:

حاج آقا پناهیان میگن و حتما میدونین" شهادت، مرگ کسی رو نزدیک نمیکنه"واگر ایشون عمرشون به دنیا باشه،قطعا سالم و سلامت برمیگردن بعلاوه خیلی زیاااااد از برکات و رزقهای مادی و معنوی که حضرت زینب سلام الله علیها تو زندگیتون ساری و جاری میکنه.

بعلاوه "شهادت اصلا مرگ نیست" و شهدا خانواده هاشون رو رها نمیکنن.باورکنیم همه ما که شهدا همچنان هستن با یک قدرت ماورایی که مارو کمک کنن و نجاتمون بدن و هیییچ توفیقی و موفقیتی برای ما،بزرگتر نیس از این که با اینجور آدمها خاطره مشترک داشته باشیم.

آخرشم به نظرم این آیه رو زیاد بخون:"لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون"

شما به بر و خوبی نزدیک نمیشین مگر اینکه چیزی رو که دوس دارین ببخشین.

امیدوارم خود حضرت زینب سلام الله علیها که فکر کسب این توفیق رو به دل همسرتون انداخته،دلهای هممون قرص کنه تا ثابت قدم وظیفه دینداریمون رو انجام بدیم.

من  خیلی دلم میخواد و دوست دارم تو یه فضای آرام و منطقی و بدون تعصب با هرکسی که تردید داره توی انتخابات شرکت کنه و یا بین دوتا کاندید تردید داره که به هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.
بچه ها نتیجه استخاره برای رفتنش بدم یه جای دیگه هم برام بگیرن که مطمئن بشم؟ واقعا ذهنم درگیره

عذر خواهی میکنم 

ولی شما که همسر طلبه هستید باید بدونید که استخاره شما اصلا جایی نداره

استخاره  قانون قواعد خودش رو داره 

2805
سلام عزیزم من تقریبا اولین باره که داستان زندگی میخونم تو نی نی سایت،حتما حکمتی توش بود اشتباهی اوم ...

یه چیزی هم اینکه:

البته اینایی که گفتم اصن خودم نیستما، یعنی الان اگه همسر خود منم بگن میخان برن سوریه، معلوم نیس که من یه دونه "خشم اژدها" براش بیام یا به قطعات مساوی تقسیمش کنم😜 ولی به نظرم راه درست اینه و برا منم دعا کن که بتونم اندازه شما خوب و صبور باشم.🌹🌹🌹

من  خیلی دلم میخواد و دوست دارم تو یه فضای آرام و منطقی و بدون تعصب با هرکسی که تردید داره توی انتخابات شرکت کنه و یا بین دوتا کاندید تردید داره که به هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.
من سو تفاهم برام پیش اومده بود و معذرت خواهیم ازشون کردم فقط موندم دلیل موضع گرفتن خود شما چیه این و ...

خدارو شکر که برطرف شد،فقط خواستم بت تذکر بدم که مراقب رفتارت باشی و تند رفتار نکنی هیچوقت چون آسیب زننده س. ولی فکر کنم یه عده رو باید گذاشت تا روزگار بشون درس بده. منم بابت تذکرم عذرخواهی میکنم.حق با شماست نباید دخالت میکردم🙏

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.
عذر خواهی میکنم  ولی شما که همسر طلبه هستید باید بدونید که استخاره شما اصلا جایی نداره است ...

حق با شماست

من دنبال بهانه برای موندنشم

ممنون

2801